hemläxa&vardag

Hej internet, hur är det? Jag har haft en lugn och fin helg efter min första hela vecka på SVT. Det är så himla roligt. Kan knappt förstå att det får kallas för jobb. Just nu håller vi på att besöka hem som vi kommer göra om och så förbereder vi inför det första rummet som vi åker ut till redan nästa vecka. Sen har jag fått i hemläxa att gå in de här skorna ↑ Tillsammans med en stylist har vi nämligen tagit fram en stil för hur jag ska se ut under programmen, och såhär ska mina fötter se ut ✿ Jag ville att det skulle kännas mer ateljé än bygg. Dels för att jag antagligen kommer vara ganska stor mot slutet av våren och då kändes det skönt att slippa slappa snickarbyxor. Och dels för att det är så jag ser ut hemma när jag fixar (tänker att jag aldrig spiller och har alldeles för många strumpbyxor och skjortor med färgfläckar som inte går bort)

Annars försöker vi mest komma in i den nya vardagen. Brita och jag har ju hängt väldigt mycket sen hon föddes. Hon har varit med mig på jobb, resor och möten och när Mattias var föräldraledigt satt jag mycket hemma och hängde ändå med i utvecklingen. Så det känns lite konstigt att plötsligt vinka hejdå på morgonen </3 Samtidigt är det (väldigt) skönt att kunna jobba effektivt och utan avbrott. En väldigt dubbelkänsla. Men Brita verkar nöjd vilket känns fint&bra

PS Tack för att ni hejar på <3 blir alltså orimligt glad över att ni tar er tid att peppa. Tycker det är så fint
PS2 Jag har inte fått in någon bra hinna-med-mailen rutin än, så sorry för sena svar (gillar ju att ni hör av er med pepp&historier&frågor!)
PS3 Puss

1

9 kommentarer

  1. Hej! Ska bli roligt att se sig i rutan!
    Bor typ fem min från dig. Har en Edith som är 18 mån och en till på väg i mars. Blir lite nyfiken på var Brita går på förskola? Vi fick tyvärr ingen plats där vi önskade utan i Kögersro. Nu står vi i byteskö.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *