2 månader

(gif) Idag är den här människan 2 månader. Och det är häftigt som 17. Jag hade ingen aning om att man kunde få en riktig relation med en sån här liten. Att man liksom känner varandra och att hon kan förklara massvis med olika ljud. Och att man lär sig det nya så snabbt. Alltså inte bara att hon nu finns och innan inte. Utan saker som händer hela tiden. Vardagen nu känns självklar och så har man redan glömt att förra veckan var helt annan. Lite som ett dataspel. Man man lär sig en bana och sen levelar det upp

+ mjuka kinder alltid nära
+ finns bara 3 saker att välja mellan om hon är ledsen
+ nynnar man sjunger hon med <3
+ hennes morgonhumör
+ den darriga lilla nacken när hon ligger på mage
– man hinner typ ing-en-ting på en dag

0

14 kommentarer

  1. Blir glad i hela kroppen när jag läser det här och ett hopp tänds. Jag vet ju att ni tidigare varit gravida men att ni drabbades av det bland värsta man kan drabbas av. Jag har precis varit med om en sen avbruten graviditet och även fast det är hur tungt spm helst så vet jag någonstans därinne att jag också kommer att få uppleva det du upplever idag. Kram och tack för en underbar blogg!

    http://yttersttrivsamt.blogg.se

    1. <3 <3 <3 det kniper i hela mitt hjärta och läsa detta. det ska man inte behöva vara med om. tack för din kommentar och mer snart än du tror (och som det känns som) kan vardagen vara helt ny <3 kram!

  2. Så otroligt fina! Har själv en dotter på fyra månader och allt känns liksom mer verkligt och självklart sen hon kom in i bilden. Allt föll liksom på plats. Och på tal om inget, letar efter fina kläder till tösen och Ines har på sig något mycket fint – var ifrån?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *