Jag och Mattias har landat hos mina föräldrar. Det är helt orimligt varmt och det enda vi gör är att läsa böcker, bada och skapa korsdrag. Istället tänkte jag visa er den här videon som vi gjorde till två vänner när de gifte sig för några år sedan. Deras historia på 3 minuter. Jag och Mattias var på Hawaii när de gifte sig (på vår jordenrunt resa) men ville ändå visa våran uppskattning och vara med på ett hörn. Men sen har vi gjort liknande filmer till andra vänner när vi varit med på bröllopet också och det kan vara ganska skönt att ha det förberett. Så slipper man tänka på vad man skulle få med i talet och när man skulle säga vad. Man får ju göra på det sätt som passar en bäst ♡

0

2 kommentarer

  1. Sååå bra! Vad är det för program och så.. Hade du kameran i någon ställning för att få så lika bilder? Väldigt inspirerande och hade varit kul om du vill visa hur man gör? :)

    1. tack! fotade med stativ och ändrade lite hela tiden och sen la jag in de i filmprogrammet som följer med alla pc. kanske kan visa lite noggrannare i framtiden (:

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *