ett tält av plywood

I helgen gjorde jag klart ett projekt som har stått på vänt (sedan jag var hos mina föräldrar och borrade 768 hål närmare bestämt) Efter det hittade jag nämligen inte någon behandling som skulle hålla (+ uppfylla mina önskemål: 1. lite eller helt genomskinlig 2. matt 3. tåla att vara utomhus) och att göra klart saker som inte riktigt blir som man tänkt tycker jag är tråkigt, så då pausar jag hellre ett tag och funderar. Men i lördags plockade jag fram det hela och bestämde mig för att strunta i behandling helt. Plywooddelarna snörade jag ihop med hjälp av seglarlina genom att snöra en tråd fram och tillbaka och hela tiden trä tråden i från framsidan, vilket är himla smidigt eftersom det blir som ett gångjärn. Så hela tältet går att fälla ihop som ett dragspel om man vill flytta det eller packa ihop

Tanken var att ha den i trädgården men Brita flyttade in direkt och så kändes det lite synd att ställa ut den nu när den ändå var så obehandlad och ljus. Så för tillfället har vi ett vardagsrum i vardagsrummet ☼

Och den är ganska stor. Jag kan tex stå raklång och Brita får plats med varenda gosedjur hon äger

Så det är här ni hittar oss nu för tiden

Kram&hej

1
Publicerat den
Kategoriserat som DIY

20 kommentarer

  1. Så utrolig fint! Dette innlegget skal jeg lagre til jeg selv får barn. Beundrer hvor kreativ og flink du er!

  2. men asså detta var det snyggaste jag sett i mannaminne! måste omedelbart besöka bygghandel och härma så att mina kids kan leka i lika fint tält. du är grym och en enorm inspirationskälla. varje inlägg får mig att vilja fixa/pyssla/skapa mera. alltså, alltid!

  3. Men åhh va fint! Tror aldrig jag tröttnar på obehandlad playwood. Jag blir så inspirerad av allt du gör och jag ångrar så att jag inte vågade gå fram och säga hej när du var inne på ICOM och jobbade..

  4. Det blev verkligen fint! Så gulligt när hon kikar ut där.

    Kan du inte berätta om alla vändor med ert efternamn? Det ser ut som att ni fått ett godkänt nu?

  5. Den här vill man ju kopiera rakt av! Kan man inte få lite mått och anvisningar. Har 2 barn som skulle bli så galet glada för denna tipi. Som barn hade jag och mina bröder något liknande men större – tunna trädstammar till tältet och sen ett stort tygstycke som tältduken. Den var lite svårare att fälla ihop och ta upp.

  6. Superfin! Ska jag tipsa min syster om! En fråga, vart kommer er soffa ifrån? Ska snart precis flytta in i min första lägenhet och då införskaffa mig en ny soffa och eran såg så skön ut :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *