Du inspirerar mig

Visst är bloggvärlden ganska bra på att länka till andra vi gillar men varför man fastnar hos någon kan vara av så många olika anledningar. Någon med ett roligt jobb, en rörande historia eller någon som skriver så att man inte kan sluta läsa..
Därför tänker jag nu tipsa om bloggar som specifikt inspirerar mig till att göra saker. Producera, testa och lära mig nya saker. De där bloggarna som gör att det kliar i fingrarna och som ger en minst lika många egna idéer när man bläddrar igenom inläggen.
Vill du också skriva om vem som inspirerar dig? Kopiera loggan och döp inlägget till Du inspirerar mig. Pinga ditt inlägg här, så man kan hitta det på google. Förklara hur andra kan göra för att skriva ett eget inlägg och berätta för dem som inspirerar dig att de gör det.
Wilderness pysslar
tillexempel: lampor, nattduksbord och galgar.
Annars är hon nyss klar med sitt fantastiska projektarbete
Fin idé och fint gjort
Polliver stickar och virkar
Och visar prov på både stort tålamod och bra smak

Sofie ritar
Med blyerts, färg eller mittimellan.
Fina porträtt, torsdagsteman eller massor av hundar.

Ida syr, som bara 17.
Bara det, hur hon hinner med allt!
Det blir ständigt nya klänningar
Gärna av tyg som för en stund sedan var något annat.
Dessutom har hon en söt kanin.

Ni inspirerar mig!
Glad påsk

(Lämna gärna en kommentar här om du skriver ett eget inlägg så jag inte missar det)

0

17 kommentarer

  1. så himla trevlig inlägg, och vilken guldgruva med tips. (önskar verkligen att jag hade tid att göra ett eget inlägg just nu, men nej …) men jag tittar nog tillbaka här lite senare, i hopp om att fler gör som du, och länkar till sina inlägg :)

  2. Visst är det härligt att låta sig inspireras? Sedan jag började blogga så har jag träffat på så himla många kreativa människor här i blggvärlden. Fantastiskt coolt tycker jag! :)

  3. hejregina!! blev alldeles till mig när du länkade mig, det är ju DU som inspirerar mig. din blogg är alltid så fin och alla inlägg alltid så välkomponerade. tack å tack å tack!

    får nästan lite prestationsångest nu att leva upp till mina nya följares förväntan, hehe.. och tack också för de fina tipsen på bloggar :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *