premiär av FIXA RUMMET 2019!

Idag är det äntligen dags för premiären av Fixa Rummet 2019!! Programmet där jag och Mattias ↑ åker runt i Sverige och hjälper barn att göra om deras rum!

I första programmet är vi hemma hos fantastiska Julia som är 100% scout och som vill ha ett rum som känns som utomhus. Det blir med andra ord mycket grönt och så ser vi om den hemmagjorda sporken klarar att bli överkörd av Mattias bil = spännande = missa ej ♡♡♡ Sänds på söndagar i barnkanalen 18:30 eller på svt play! (och går att tjuvkika på redan nu)

Övrigt:
Just nu sitter vi på ett tåg på väg hem från Storlien! Har ingen aning om hur vi har haft det eftersom jag förinställde detta innan vi åkte men hoppas att följande stämmer:
☼ Vi har haft det sjukt bra!!!
☼ Vädret klarnade upp trots en lite ostadig 10 dygnsprognos
☼ Brita älskar att åka skidor!!
☼ (Och vi kom på en bra lösning så hon kunde åka framför mig fast jag åker snowboard)
☼ Bodil tyckte det var kul att prova men åkte helst bakom oss i längdspåren
☼ 18h tågresa var en succé, glada miner och supermysigt
Det får bli tradition!
kram från kupén

25

8 kommentarer

 1. Fixa rummet är dotterns (och mitt) favoritprogram. Dina program =absolut bäst! Och just nu maratontittas det här hemma.

  1. hej agnes, fint namn du har! jag hade gärna kommit till dig och fixat men tyvärr spelar vi inte in någon säsong till nästa år. men kom ihåg: det går att göra så mycket själv!! man kan mycket mer än man tror. be en vuxen fixa lite färg så kan du måla om en möbel du tröttnat på. titta på gamla program så vet du hur man gör! kram agnes

 2. Hej
  Jag heter Nova och har tittat på fixa rummet sedan jag var 3 år. Nu är jag 8 år och min högsta önskan är att få mitt rum fixat tillsammans med er. Kommer ni spela in fler säsonger? När kan jag ansöka i så fall?
  Mvh Nova

  1. Hej Nova, så fint att du gillar fixa rummet, det gör jag med!
   Tyvärr kommer det inte komma någon säsong 2020. SVT barn kommer ha andra program som handlar om att fixa under året som kommer men fixa rummet tar en paus.
   Men kom ihåg att man lär sig mycket av att titta på Fixa och har du sett sedan du var 3 är du ju rena proffset!
   Be någon vuxen om hjälp och bestäm dig för något som du vill göra iordning. Kanske en byrå du tröttnat på? Måla om en vägg? eller göra en tavla av gamla gosedjur? Lycka till och hör av dig om du behöver något tips på vägen!
   KRAM agnes

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *