✉ + ✍ (frågor&svar)

hejregina.elledecoration.se glasögon

✍ Hej fra Danmark! (: Jeg er vild med din fine, fine blog. Må jeg spørge hvor din kærestes briller (glasøjne hihi) er fra? dem på nederste billede?
Hej! De är köpta på specsavers men för typ 3 år sedan. Kanske finns kvar!

hejregina.elledecoration.se avokado

✍  men please! berätta mer om hur du gjort med avocadosarna! mina vill aldrig gro!
Alltså jag hade verkligen problem i början. Provade allt: la helt i vatten, halva i vatten, plantera direkt. Det hände inget alls. Men så på fjärde försöket kom plötsligt en liten grodd. Och efteråt insåg jag att jag bara behövde mer tålamod med de som jag gav upp. Jag stack nämligen ner dem i krukor tillsammans med andra blommor när jag trodde hoppet var ute och när jag sen skulle slänga på riktigt fanns det en liten rot! Så nu har jag fyra ✿ Någon tog sig efter en månad, någon efter tre. Så jag tipsar: tvätta rent kärnan och låt den torka någon dag. Stick ner den trubbiga halvan i jord, sätt över en plastpåse och se till att den aldrig blir helt torr. Ställ på ett fat som du kan vattna på så att jorden får suga upp vattnet själv. Sen: vänta&vänta, även om du tror att den är död

hejregina.elledecoration.se raka linjer

✍  WHAT is this awesome folding device and where can I get it? i never knew I needed this, but apparently I do
I know, I love it! You can find it here and then you never have to fold something wrong again (:

✍ Det är så roligt att kika in här! Jag blir nyfiken på vad du jobbar med nu efter din utbildning?
Ja, det har jag inte berättat så mycket om! Jag provar mina vingar! > driver eget. Just nu ligger fokuset på det grafiska mer än på arkitektur. Jag gör uppdrag åt kunder, skriver artiklar, bloggar, spånar idéer, går på möten och planerar inför 2015. Vid sidan av det håller jag på med en del hemligheter som jag hoppas kunna visa för er i början av nästa år! <3 <3 <3!

hejregina.elledecoration.se vardagsrum

✍  En fråga, vart är ditt vardagsrumsbord från? Har du målat bordsskivan själv?
Det är ett bord från blocket som jag har målat om. Det blev lite färg över från vårt sovrum så skrivan fick bli ljusgrön

✍  hej, först vill jag bara säga hur mycket jag tycker om din blogg! sen vill jag bara fråga om benen på er soffa, är dem från prettypegs tro? jag är så sugen på ett par roligare ben till ikea-soffan. tack för en fin och inspirerande blogg!
Tack så mycket <3 och japp, det är pretty pegs. Kurt för att vara exakt!

hejregina.elledecoration.se tejpa möbler2

✍  Åh så fint! Vad är det för färgkod på det gröna skåpet? Det är fantastiskt allt du gör!
<3 Vi har tyvärr slängt burken och jag kommer inte ihåg vilken kod det var. Vi utgick från tapeten och letade upp en nyans i NCS systemet som vi tyckte stämde någorlunda. Har man inget NCS system själv kan man ta med sig ett tapetprov eller en bild på nyansen man är ute efter till färgaffären så hjälper de till att ta fram en färg som ligger så nära som möjligt

mattias tatoo

✍  tatueringen?!?!!??!? <3333333 / ✍  omg tatueringen! älskar den! är den äkta?! puss <3
Vanlig svart penna, på vanlig axelhud <3

hejregina.elledecoration.se fondvägg2

✍  Tja! Älskar din stil, och särskilt sänggaveln!! Vars kommer den ifrån??
Hej&tack! Svaret är ellos!

hejregina.elledecoration.se lampa

✍  Är det en matta under loppislampan? SÅ FIN! Får jag fråga vart den kommer ifrån tro?
Ja, det är en matta och den är också från ellos > stamkund. Tror dock att den inte finns kvar längre ):

hejregina.elledecoration.se frisyr

✍  hej håret på den nedersta bilden är så <3 kan du inte göra ett inlägg om hur du fixar till frillan? KRAM!
Här kommer en miniguide! Det optimala är om håret är så långt att det räcker ett varv runt huvudet, då blir det superstabilt. Jag har ju klippt av mitt, så jag krusade topparna för att de skulle hålla bättre. Men principen är väldigt enkel > kamma fram allt hår så det är jämt runt hela huvudet. Dela på sidan och börja rulla håret och ta med lite nytt hår för varje varv. Fortsätt runt huvudet och sätt dit en hår nål då och då. När du är runt så tvinnar du det sista och gömmer i luggen som redan är på plats. Klart!

0

5 kommentarer

  1. Ett avokadotips: Tvätta kärnan och låt den TORKA, åtminstone några dagar, gärna veckor. Därefter kan man hänga upp den som vanligt med tandpetare över ett vattenglas. För mig tog det sex veckor innan det kom en rot. Sen var det bara att plantera (behövde ingen plastpåse eller grejer, och kärnan har torkat många många gånger så verkar inte vara ett måste att hålla den fuktig). Nu är den nästan en meter hög! :)

  2. Jag har aldrig tänkt på det innan, men den här romb-formade grejen som porslinsblomman klänger sig runt, vad kallas en sån? Och kan man få tag på något liknande någonstans tro? Vår porslinsblomma är i stort behov av något större än en blompinne!

    http://herbariumet.blogg.se

  3. Du bidrar väldigt mycket med inspiration och jag älskar att få kika in på din blogg! Skulle inte du kunna göra en malmöguide. Med alla dina smuktronställen?

  4. hej regina! jag undrar vad tapeten heter som ni har bakom er fina byrå? vet du var man kan hitta den? kram kram gillar din blogg mvh greta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *