frågor&svar

2

✉ Såg bilder från huset i Kina på din gamla blogg. Jättefint! Och smarta sänglampor, så undrar vart man kan köpa dem? Tacksam för svar!
Lamporna kommer från Norhern Lighting som var en av våra sponsorer i projektet

11-2

(För er som inte vet byggde min klass ett hus under de två sista åren på min arkitektutbildning som vi sedan var med i en tävling med i Kina. Skrev lite om det här)

Sååå bra! Vad är det för program och så.. Hade du kameran i någon ställning för att få så lika bilder? Väldigt inspirerande och hade varit kul om du vill visa hur man gör?
Jag fotade med ett stativ och tejpande fast så att det skulle hamna och stanna precis som jag ville. Sen är det bara att fota och flytta, fota och flytta och ladda in allt i datorn. Just den här gjorde jag i filmredigeringsprogrammet som följer med PC, moviemaker? Lägg in alla bilder, markera och miska visningstiden för varje bild till typ 0,2 sek. Dra in musiken i programmet. Klart! (Ett tips kan vara att fixera bländaren och låta tiden ändra sig så att det blir samma skärpdjup och exponering om ljuset ändras under tiden)

Mwx_s6 on Make A Gif, Animated Gifs

✉ Åh vilken cool växt! Vet du vad den heter?
Alltså ni frågar så ofta och jag har fortfarande inte fått klarhet i detta, måste ringa min kusin!

✉ Jag undrar var du har köpt din fina karta som hänger på din vägg?
Åh, tror tyvärr inte att den finns att köpa. Jag har försökt googla men alla alternativ verkar väldigt dyra. Jag hittade den på ett kontor som jag arbetade på för några år sedan där den inte längre användes

hejregina.blogspot.com blommor

✉ Du har så himla många vackra krukor! Är det loppisfynd? Är på jakt efter både lerkrukor och vita krukor! Har du tips på vart en kan leta?
Nästan alla mina är loppis. Krukor kan man ofta hitta väldigt billigt om man letar lite! Det finns nästan alltid krukor på loppisar så det är bara att lägga till det i rutinen så hittar man fina då och då. Sen finns det lite finare märkesvarianter på tradera och i välsorterade antikaffärer men då får man betala lite mer. De här två kostade 5&15 kr

✉ För ett bra tag sen berättade du om ett företag som gör mönster till olika klänningar som en måttar efter sin egna kropp o därför kan en sy perfekta kläder utefter sina egna kroppsmått. Har du sytt nån egen klänning än?!
Nej, inte än! Men jag tänker på det orimligt ofta. Vill så gärna hinna sy mer i höst. Vi får se hur det går, men när det blir så ska jag visa vad det blir. Vill man beställa ett eget mönster kan man göra det här

hejregina.blogspot.com glimt2

✉ Underbart rum och har själv haft samma Morristapet i vår son Morris rum. Undrar också var sänggavelen kommer ifrån?
Den kommer från Ellos!

Tapeten med löven, har ni den på alla väggar i hela rummet eller bara som en fondvägg? Jag tycker den är helt fantastisk men undrar om man inte blir lite yr av den om man har den i helt sovrum?
Vi har den bara på en vägg, men jag hade gärna haft den hela

hejregina.elledecoration.se hängmatta

Var har du köpt hängmattan som finns på bild på din instagram?
Den kommer från Granit. Köpte den för ganska längesen men har för mig att de hade något liknande när jag var där för ett tag sen?

hejregina.elledecoration.se ljus2

✉ Åh vilka fina lådor på, vart är dom ifrån?
De kommer från Ferm Living

hejregina.elledecoration.se vardagsrum3

✉ Vad heter växten som är så lång att den når till gardinstången?
Det är en porslinsblomma som vi fick som ett skott av min mamma (efter att jag råkat välta ner hennes gigantiska så den gick i 1000 bitar och hon var tvungen att dela ut skott till alla hon kände för att inte fylla huset med dem)

hejregina.elledecoration.se vardagsrum2

✉ Men hallå vad fint ni har det! Varifrån kommer taklampan?
Den kommer från Lagerhaus! Den går att ha både hängande i taket men om man vänder på den kan den stå på ett bord = också fint

✉ Fint inlägg! Var kommer de fina bokhyllorna ifrån?
När jag flyttade till Göteborg bodde jag de första åren på Guldhedens studiehem. Några år innan jag flyttade in hade de börjat byta ut alla orginalmöbler till nyare men i rummet jag flyttade in hade personen innan bott så länge att han fortfarande hade de gamla. När jag hörde det frågade jag om jag kunde behålla det så och när jag flyttade ut fick jag ta med mig det jag ville eftersom det ändå skulle slängas. Så de här tre hyllorna kommer därifrån. De är egentligen tänkta att vara på höjden men när vi flyttade in i lägenheten passade bättre såhär. Vi byggde några socklar, men använde aldrig den sista eftersom vi gillar att det är olika höjder!

hejregina.blogspot.com vardagsrum2

✉ Vilken fin tavla i bakgrunden, den med träd. Undrar vart den kommer ifrån, eller vem som gjort illustrationen?
Den kommer från Fine Little Day, som mycket annat fint!

Undrar ni något så är det bara att fråga och missar jag något så fråga igen!

Ps. Och ni nya läsare som hittat hit från Flora ♡ är hjärtligt välkomna alltså! För en liten presentation om var ni har hamnat klicka > här

0

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *