▲▲▲

hejregina.blogspot.com Eva S MöllerJag har satt upp en liten girlang ovanför stringhyllan. Den är gjord av en av min mammas bästa vänner, Eva Stephenson Möller. De gick på HDK tillsammans back in the days. hejregina.blogspot.com Eva S Möller2Varje trekant är omsorgsfullt utklippt från en parfymkartong, magasinsframsida eller färgat papper och ihopsydd med röd tråd. Vill man ha en egen kan man skicka ett mail till evastephensonmoller@gmail.com hejregina.blogspot.com Eva S Möller3Jag har knutit ihop två stycken, så en är kanske 2,5 m. Det är skönt att få upp något lite högre upp på väggen, så att det inte känns så platt. Och så får man en finare utsikt från sängen när man vaknar.

Ps. Eva har tillexempel gjort de färglada prickarna vid Borås Högskolas huvudentré, som ni kanske sett om ni varit där

0

14 kommentarer

 1. jag pluggar på textilhögskolan, så går förbi entren till vanliga högskolan ibland. Jag är sjukt osäker på om prickarna verkligen hänger där, får kolla det idag!

 2. Regina!
  Du bor ju i en etta precis som jag nu gör. Och det är så konstigt för jag har alltid älskat att bygga och fixa och inreda och komma på smarta lösningar. Men nu är det som att det har tagit stopp och jag blir bara alldeles matt.
  Du verkar vara en hejare på sådant och tänkte önska att du kanske kunde göra ett inlägg med hela din lägenhet. Och tips. Allra helst tänkte jag att du kunde få komma hit på kaffe och bara vifta lite med ett trollspö åt mig så att allt blev bra. Men det känns ju lite långsökt. /MVH stressad tjej i etta.

  1. Hej!
   Jag vet precis den matta känslan! Men sen väger det ju över och man kommer igång
   Jo, men det hade varit roligt, ska fundera ut något bra :)
   Och haha, det hade jag gärna gjort annars!
   Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *