Basilika, gräslök eller en rädisa?

hejregina.blogspot.com kruka2Jag är inne i en period när jag vill hänga upp alla mina växter i taket. Så nu letar jag efter fler hängbara krukor.hejregina.blogspot.com kruka3Detta är en rädisplanta som ska få flytta in i köket när jag satt upp en krok. I väntan får den dela med gardinen. Det är inte så mycket plats i köket, så det passar bra att hänga upp lite i taket. Och det känns trevligt, sträcka sig efter lite basilika, gräslök eller en rädisa när man rör om i kastrullerna. 
0

5 kommentarer

  1. Vill bara säga att du verkar vara helt fantastisk! Älskar din blogg och tänker hela tiden att vi är så himla lika. (de sidor du visar då, känner ju inte dig, endast din bloggperson) Sen har du inspirerat mig till att vilja plugga arkitektur också, får se hur det blir med det, kanske hoppar av eller ändrar mig, det vet man ju aldrig, men om jag inte gör det så har du bidragit till ett stort beslut i mitt liv. Tänkte att det kunde vara fint att veta… Fortsätt vara så himla grym!

    1. Alltså sånt här gör ju en så himla glad, fint att du berättar! Och Tack! Det känns ju hedrande att få inspirera och hoppas att du kommer gilla utbildningen :) (Är det såfall här i gbg?) kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *