En liten tur

hejregina.blogspot.com glimt2Jag tänkte visa er lite bilder från min lägenhet. Ganska inzoomat men ändå. Såhär ser det ut i ett fack i min stringhylla. Böcker, burkar och djurhejregina.blogspot.com glimt4Vänder man sig om ser man Mattias skjortor på en rad. Bakom skymtar vårt kompaktarkivhejregina.blogspot.com glimt5Vänder man sig om igen och sänker blicken lite, ser man kartan. Och just nu en blomma. Här faller det finaste ljuset in på dagarnahejregina.blogspot.com glimt3Åt vänster ser man dörren in till toaletten och pianot med griffeltavlan över. På dörren hänger en klänning och så fort det blir lite kväll tänds trekantsgloben.hejregina.blogspot.com glimtOvanför matbordet hänger lite mobilbilder. Jag vill redan framkalla flerhejregina.blogspot.com glimt6Utanför fönstret är det blått och balkongen ska snart göras fin och vårighejregina.blogspot.com glimt7Och här går man in och ut. Hejdå ♥
0

13 kommentarer

 1. Åh, vad fint! Har faktiskt nyligen lusläst din blogg efter bilder från er fina lägenhet så det här var ett roligt och väldigt välkommet inlägg!

 2. har gjort två inlägg med bloggar jag gillar och följer, tog med din! hoppas det är okej, vill du att jag ska ta bort det eller inte använda mig av bilderna så säg bara till!

 3. Hej. hittade din blogg en dag när jag var sjuk, och fick en otrolig energi och ville bara börja fixa och pyssla,du ger en stor inspiration!
  Tänkte bara höra var du köpt din stringhylla? och jordgloben, var det bara att ta bort kartan och den blev genomskinlig? Hur tog du bort det?

  Hälsningar Emelie

  1. Vad fint att få inspirera! Stringhyllan är köpt på rum21. Och Globen var genomskinlig under, vissa är i plast och vissa i glas. Tror den jag använde var plast, men det är ju finare med glas! (kanske också lättare att få bort kartan. Jag provade allt möjligt, diskmedel, såpa, tvål osv. Det tog en hel kväll, liksom gammalt klister och jag ville att den skulle bli så klar som möjligt eftersom jag skulle lämna mycket glas synligt.. Du får skicka en bild om du gör en egen så jag får se :)

 4. Va fint du har det, jag känner mig helt såld på jordgloben! Så snygg fot den hade också. Vi har också en hel del liknade inredning som er, men ändå helt olik i uttrycket. Kartor, stringhylla, tom den lilla byrån som globen står på har jag två stycken av! Måste genast ut och leta efter en glob som kan passa in i vårt hem.
  /Josefin på http://www.mitthemditthem.wordpress.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *