vardagsrummet åt öster

När vi flyttade in i huset 2015 var vardagsrummet benvitt.

Möblerna flyttade runt och väggarna förblev kala i väntan på första rycket.

Nämligen att fräsa in elen.

Sen blev det ljusgrönblåttgrått på både väggar och i tak

Och hyllsystemet från Betonggruvan kom på plats <3

Vi skaffade fåtölj.

Och tavlorna testade sig fram.

Nu ser det ut ungefär såhär. Fast ser ni att det är lite tomt på väggen som man skymtar där längst till höger? Ni kan vara lugna, jag har byggt en grej i veckan som förhoppningsvis kommer förgylla som 17!! Sitter hos mina föräldrar och skriver nu men är sjukt taggad på att få komma hem och prova ☼

Övrigt:
● Vi kommer ta med ett helt släp hem med grejer som jag har haft kvar här sen jag bodde hemma. Skräckblandad förtjusning. Laddar för att vara på mitt bästa skänka bort humör.
● Jag läste ut Alex bok på två dagar och har varit tagen sedan dess. Tvingar Mattias sträckläsa för att jag ska kunna diskutera.
● Bodil fick tag i en hel brie på kvällsmaten som hon åt ungefär som ett äpple innan hon blev upptäckt.
● Sitter just nu i världens skönaste fåtölj som gör vistelsen hos mina föräldrar typ 13% bättre eftersom jag blir glad av bara tanken på att jag kommer få krypa ner i denna mjuka. (Och när jag googlade för att hitta länken såg jag att den numera finns i teddy. Måste eventuellt starta ett dreamskonto)
● Hoppas ni haft en fin 3:e advent <3

26

8 kommentarer

  1. Undrar också om soffbordet! Ser ut som bästa lekbordet fast inte Aalto? Antar att det är gammalt men om du vet vad det heter får du gärna tipsa

  2. det är många som tror det är aalto, men det är bara likt. det är alltså ett loppisbord som jag sågat av benen på så det blev mer soffbordskänsla. hittade det på trollets loppis här i malmö, där man ofta kan göra fynd!

  3. Jag är så nyfiken på vilken färgkod / varifrån ni fixat färgen till vardagsrummet? (kanske har du bloggat om det men hittar verkligen inte) Vi har köpt femtielva (skojar ej) färgprover men hittar verkligen inte rätt.. Fick till slut köpa en halvliters av samma ”vita” vi redan har och måla över pga blev lite jobbigt till slut att inte bara kunna välja.

  4. Hej Agnes! Nu har jag äntligen hittat till din blogg. Tack för all inspiration!
    Jag undrar så var du har köpt den fina ”rutiga” dagbädden med svarta ben som finns på några av bilderna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *