Lucka Nr 6: Om bloggar du läser
Min första. Den första bloggen jag började följa var Sandra. Hon skriver fantastiska texter. Och att fastna i en text för någon som mig, som helst kollar på bilder, var väldigt fint. Det bästa med Niotillfem är när man får läsa om gamla händelser ur hennes liv som beskrivs så väl att man tror man är där.Min bästa. Den där Clara. Man kan följa bloggar på olika sätt och Clara följer jag på ett syskonlikt sätt. Jag håller inte med om allt hon skriver och ibland tycker jag raka motsatsen, men om någon kritiserar henne står jag alltid på hennes sida. När jag började läsa hennes blogg bläddrade jag alltid förbi allt som handlade om bakning och kök efter som det inte intresserade mig det minsta, numera läser jag allt. Det bästa med Clara är helheten.

Min roligaste: Karin är en blogg som jag hade som ”titta in på ibland”-blogg ganska länge innan jag fastnade. Hon har en oerhörd känsla för humor och självdistans och det gör att jag kommer på mig att skratta högt. Det är fint att märka hur ens uppfattning om en blogg ändras. Och man kan ju inte låta bli att fundera på vad det är som gör att man helt plötsligt är fast? Det bästa med Karins Konstgrepp är fantasin, hur hon kommer upp med de mest knäppa inlägg.

Min senaste: Stinas blogg är den jag följt kortast tid och jag hittade till den genom Clara. Hon är en modeintresserad norrlänning som flyttat söder ut och delar med sig av sitt liv. Hon skriver ärligt, vilket gör mig engagerad. Just nu är hon dessutom gravid..! Det bästa med Stina är att hon verkar ta saker för vad de är och är tacksam, även om det kan vara hårt.

Resten av kalendern hittar du här
Hejdå!

0

3 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *