tips från er ➊

8747533804_8597f5b86f_z

Så kul att gå igenom alla era kommentarer! Ni är ju bra ☼ Tyvärr har jag ju inte sticklingar till alla så jag har lottat och mailat en bunt av er. Så kolla eran mail och glöm inte att svara med adress så jag kan skicka vidare de små liven. Ni är också många som mailat och undrat ifall ni kan få köpa/byta/hämta och för tillfället har jag alltså sticklingbrist. Men jag får klippa fler och fundera på om vi kan göra om något liknande i framtiden ✿ Tills dess kommer här några av era tips! För en ohändelserik onsdag, en solig lördag eller en trött måndag. Från er till er:

► Blanda några deciliter havregryn, kokos, frön och nötter med lite honung, vatten, kanel och kardemumma och rosta i ugnen i ca 15min på 175 grader så har du världens godaste granola till yoghurten i morgonbitti. Enkelt men framförallt så himla gott. Kan äta som snacks tom.

► Serien Upp till kamp! Och sök hjälp för dina psykiska besvär

► Cykla mer. Det är fantastiskt att cykla. Bara cykla för att cykla. Som när en var liten.

► Uttrycket ”Whatever you are – be a good one”

► Samla boktips ifrån personer du beundrar. Sammanställ i en lista. Låna eller köp en bok efter en annan. Finn tid till att läsa och se vad de personer du beundrar kanske har inspirerats av när de har läst, och om ni båda tycker om den specifika boken som just då är i din hand.

► Att utforska sin egen stad. Man hittar alltid nya guldkorn

► Kite med låten Hills

► Gillar du tropiska drick? Prova mixer vatten,is,citron,pasion frukt,socker

► Våga flytta 55 mil uppåt i landet till en stad du aldrig varit i!

► Känner du dig lite deppig och har svårt att komma ur dåliga tankar, ha 1minutsdiscon med dig själv. Funkar så himla bra! Man ställer om hjärnan och mår bättre sen

► heja sverige – världens finaste tv-serie på fyran som handlar om personer som ska vara med i special olympics. blir så jävla varm i själen av den.

► mandelolja! Funkar överallt på kroppen. Särskilt bra för känslig, torr hy.

► Gör något kul eller träffa någon du tycker om även mitt i veckan, det är så lätt bara bara åka hem, äta middag och fastna framför tv:n. Även om en är trött efter jobbet så är det värt det.

► Ut och gå i regnet! Shit vad härligt det är! Och med en tok-go låt i öronen: Walk you home med Horrorshow.

► för en vecka sedan var jag i Stockholm och då besökte vi ett så mysigt café längst upp i Citykyrkans lokaler, citykonditoriet tror jag det heter. Himla fint verkligen!! Gott fika, högt i tak, fantastiskt sköna soffor och guldinramade speglar på väggarna <333

► Gå vilse, det blir alltid nåt bra av det i slutändan.

► att en helt vanlig fredag strunta i allt, och i stället bara vara hemma. ta på sig mjukiskläder, laga något gott, dricka lite rödvin och titta på en serie. sen stanna uppe länge och pyssla.

► Gå upp tidigt för och hoppas fånga morgondimman!

► Igår kväll volontärade jag som svenskalärare på en flyktingförläggning. Det var första gången och på vägen dit var jag så himla nervös, har ju aldrig undervisat förut, men när jag väl kom dit var det bara så himla roligt!
Alla borde testa!

► serien my mad fat diary som är helt underbar!!

► Om en har för många sticklingar och inte vet vart en ska göra av dom, ställ ut i trappuppgången så grannarna kan ta. Hos mig var detta mycket uppskattat, alla sticklingar gick åt.

► babywipes är inte bra att överanvända på babystjärtar men toppen att ta bort deodorantfläckar från kläder med. Tydligen också att rengöra cykel med, om man har en flott sådan.

► Samla ihop ett gäng kompisar och gör helt vardagliga och okonstlade saker, och gör en rutin av det! Till exempel bonde-söker-fru-kvällar, lördagsfrukostar, eller söndagspromenader!

► Tänk varje dag på tre saker som hände igår som överraskade dig positivt. Det kan vara hur litet eller stort som helst. Efter ett tag börjar hjärnan självmant leta positiva överraskningar. Igår hade jag inga hål hos tandläkaren, jag upptäckte en ny liten park och min ihophafsade chili blev jättegod!

► ’Pimplare från Syrien’ på SVTplay – var både rolig och sorglig samtidigt!

♡♡♡

0

4 kommentarer

    1. ja! så himla bra med lite tips då och då. jag har en tidning till dig också bea, men än har den inte dykt upp i flytten :(

  1. Å utforske byen sin er så himla bra tips! Finner alltid noen nytt i Oslo. Og nå har jeg startet å spille ”Ingress” (sykt nørd, men veldig gøy!) og oppdager noe nytt i nabolaget hele tiden.

    PS: Gir deg en liten shoutout på bloggen min i dag. Titt gjerne innom :) http://www.stinefriis.com

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *