månadens tema för monthly makers ✂

hejregina.elledecoration.se monthly makers startbild

Som ni kanske vet vid det här laget är jag en del av monthly makers som är ett kreativt initiativ för att ha en anledning att pyssla/DIY mer (vem vill inte?) Varje månad släppts ett tema och den som vill (vem som helst) har då månaden på sig att bidra med något. Och nu har turen kommit till mig att få presentera temat för november 2015! Temat för månaden =

tema monthly makers hejregina

Ljus! Och det kan ju vara så mycket olika: Något som lyser? En ljus färg? Ett ljus med veke? Något som ljusar upp mörkret? Något symboliskt? Ett julpyssel? Något nytt av en glödlampa? Något som har med ☼ att göra? Något helt annat? Jag tänker att det kan bli nästan vad som helst. Och kom ihåg att antingen kan man tänka: Vad tänker jag på när jag hör ordet ljus eller så tänker man vad har jag velat göra jättelänge men som inte blivit av och hur kan jag koppla det till ljus? Ser fram emot att se vad ni hittar på!  

För att delta:
Vem som helst får alltså vara med. Det finns inga krav på hur man ska göra. Det enda det finns att förhålla sig till är temat och det får man använda sin list att koppla till bidraget precis hur man vill. När man är klar med sitt fina/fula/genialiska/tråkiga/enkla/kopierade/nytänkande resultat fotar man det och lägger upp det på sin blogg eller instagram (#monthlymakers) Men ↓ !

Sen kommer det viktiga. Den 25:e november kommer jag publicera mitt bidrag och för att delta länkar ni då till ert bidrag i kommentarsfältet till det inlägget (även ni som deltar genom instagram) så att jag och resten kan hitta till er och se vad ni gjort! Det kan ni göra fram till den 28:e och därefter sammanställer jag och publicerar ett samlingsinlägg med vad som blivit till (självklart med länkar). Har ni några frågor är det bara att fråga!

Sen finns vi på facebook och instagram där man enkelt hänger med i vad som händer. Lycka till och hoppas ni vill vara med! mvh månadsvärdarna EmelieSandra, Beata, Elsa, Jessica, Mikaela, Beatrice, JessicaAliciaAnna MariaAnnica och mig ✂

0

6 kommentarer

  1. Yey, KUL!!! =D Blev lite full i skratt när jag läste vilket tema det skulle bli, för jag har nog redan haft tema ljus den senaste månaden på min blogg med tre olika ljus-DIY. =) Men det finns ju så himla mycket man kan göra på det temat, så jag skall nog allt knåpa ihop något till MM!

  2. Hej! Fick ett mail om att jag skulle få en stickling men sen så fick jag aldrig någon :( fast förstår att det är fullt upp med den tredje familjemedlemmen :D tänkte bara ifall du glömt skicka den? Tack för superfin blogg!

  3. Det är så kul med Monthly Makers! Som jag förstår det har ni planer för nästa år också, vilket glädjer mig. Ska bli spännande att se vad det blir.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *