monthly makers ✂

hejregina.elledecoration.se monthly makers startbild

Nu ska ni få höra! 2015 kommer nämligen vara ett år då jag hoppas få fixa/greja/prova olika saker ihop med er! Tillsammans med 11 stycken andra bloggare kommer vi under året presentera ett tema varje månad som utmanar oss och er att tänka nytt och annat. Temat släpps på värdbloggen den 10:e varje månad och då har man ungefär 2 veckor på sig att göra något. Man kan delta genom att publicera verket på sin blogg eller på sin instagram (#monthlymakers) och för att andra deltagare och vi ska kunna hitta dit lämnar man också en länk i den ansvariga bloggens kommentarsfält. Det finns inga regler och det behöver inte bli fint eller genialiskt på något sätt utan mer som ett resultat av att du faktiskt satte dig ner och provade. Använd dig av vad du har hemma eller första idén du kommer på. Man kan vara med när det passar, när man gillar månadens tema lite extra eller varje gång!

Och idag släpps alltså årets första tema och det hittar ni hos januarivärden: Emelie! Hoppas ni vill vara med!
mvh Emelie, Sandra, Beata, Elsa, Jessica, Mikaela, Beatrice, JessicaAliciaAnna Maria, Annica och mig ✂

Ps: här finns monthly makers på Facebook för er som vill se vad som händer/följa/gilla

0

7 kommentarer

  1. Vilken fantastiks ide! Skall försöka vara med så mycket jag kan, min inspiration och kreativitet har varit helt nere de senaste månaderna, så det här verkar perfekt för att sparka igång det nya året!

  2. Kul, jag vill vara med!! :) Men jag förstår inte riktigt hur man får reda på månadens uppdrag, måste man följa alla 12 bloggar för att ha koll på läget?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *