små fötter + kurs för kreativiteten

hejregina monthly makers avtryck

Härrom dagen scannade jag Ines fötter. De är ju så vansinnigt söta. Sen vill man ju inte glömma av hur små de har varit och det här blev en variant av doppa i färg/trycka på papper. Som en liten dans på knöliga och vingliga fötter. Dessutom passar det in på månades tema av monthly makers som är avtryck (samlingsinlägget presenteras hos Bea den 28:e)

hejregina.elledecoration.se monthly makers startbild

Sen en annan rolig sak → i vår kommer jag tillsammans med Elsa (!) och Beata (!) hålla i en kurs på folkuniversitetet i Stockholm i samarbete med just monthly makers. Kursen kommer pågå under 5 tillfällen och handla om kreativitet, skapande och återbruk. En kurs för dig som vill utveckla din kreativitet, för dig som inte vet var du ska börja eller för dig som bara vill ha en extra anledning till att skapa! Inga förkunskaper krävs. Mer information och hur man anmäler sig finns här (något att önska sig i födelsedagspresent kanske?) Hoppas hoppas hoppas vi ses i vår!! Vi ska lära er allt vi kan!

0

5 kommentarer

  1. NÄE alltså FÖR fint!!!! Påminner mig även om en dansundervisning med steg-för-steg-manual. Låter ju otroligt torrt men jag tänker på Mysteriet på Greveholm och hur man dansar menuett så min känsla är att det är både roligt och nostalgiskt!

    http://aliciasivert.blogspot.se/

    1. ja! haka på :) ! (och vem vet, kanske kommer det en kurs till gbg i framtiden?) (alltså inget planerat som jag pratar hemlighetsfullt om utan att det hade varit fint) kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *