KLAR

hejregina.blogspot.com tidningen

I fredags lämnade jag in mitt examensarbete! Det har varit så sjukt pressade sista veckor men nu är det över och det är så så så skönt. Jag tror inte jag har berättat att det är en tidning som jag har arbetat med? Jag ville göra något kul som jag kunde komplettera min portfölj med för att visa fler saker som jag gillar att arbeta med. Tidningen handlar om bredden i yrket och alla olika saker man kan välja att arbeta med utifrån sina egna intressen. Några exempel är arkitekter som arbetar med radio, politik, undervisning, hjälporganisationer, möbeldesign eller ekologisk mångfald. Så på 100 sidor har jag funderat, diskuterat, frågat, intervjuat, fotat, illustrerat och layoutat runt yrket och om en vecka åker jag till Göteborg för att redovisa ♡

0

10 kommentarer

  1. så gøy! som arkitektstudent som sitter med siste prosjektet hadde vært kjempeinteresant å få lese den. si ifra om du publiserer den noe sted!

  2. herreguuud så skönt det måste vara! minns lyckan när jag var klar med min kandidatuppsats, som ändå bara var 52 sidor. håller tummar för dig!

  3. stort grattis till dig fantastiskt kreativa människa! kan inte tänka mig att det blev annat än toppen. och lycka till på redovisningen!

  4. Kommer tidningen att publiceras någonstans? Jag läser också till arkitekt och det hade varit jättespännande att läsa och se det som du har skapat! För övrigt har du en fantastisk blogg som ofta inspirerar mig till mängder av projekt. Lycka till med redovisningen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *