✿ + + & –

hejregina.elledecoration.se skott och sticklingar2

+ När man plockar av de här små klöverblommorna från plantan visar det sig att varje får egna små rötter (!) = överlevarblomma och antagligen den vi kommer ha flest av i vår ✿  (är det någon i Malmö som vill byta ett skott röd mot grön?)

hejregina.elledecoration.se skott och sticklingar3

+ Ekarna lever trots byggnadsställningar och inplastning! Vi plockade dem i Köpenhamn veckan efter bröllopsfesten i september men den som väntar på något gott osv ✿ hejhej

hejregina.elledecoration.se torkad basilika

– Jag fick ett mail av en läsare som undrade hur det går med min basilika: jättedåligt ):

0

11 kommentarer

  1. Bor i Malmö och hade gärna velat ha en men har tyvärr ingen grön att byta med. Har dock en himla massa elefantöra ifall det lockar istället :)

  2. Mina ekollon utvecklade någorlunda rotsystem ganska snabbt men växte just inget på höjden på flera veckor förrän alldeles nyligen. De har nu fullkomligt skjutit i höjden sedan jag började med att byta ut vattnet med jämna mellanrum, 1-2 ggr/vecka. Tips! :-)

  3. Åh, jag hade gärna bytt, men har också röd (och bor i Helsingborg). Kallar min farmorsblomma, eftersom min farmor har dem i överflöd och jag fått mina skott av henne. ^__^)

  4. Har inte heller ngt att byta med i växtväg, kanske en lavendelplanta eller daggkåpa-stickling?? Annars tar jag gärna namnet på växten i fråga, har letat länge. Bor i Malmö by the way :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *