Fördel med att vara moster

Det senaste året har jag haft ett sånt sug efter att ha ett djur. Alltså verkligen ett sug. En liten valp, eller kanin, eller något annat mjukt. Jag bor precis vid ett promenadstråk där hundägarna promenerar i ström och jag kan inte låta bli att kika ut på dem då och då, det är ju så mysigt. Senast i går var det en äldre herre som fick sicksacka mellan träden för att inte fastna med kopplet. Det är så att det kniper i hjärtat. Men att ha ett djur just nu, mitt i stan, i en liten lägenhet skulle jag inte riktigt kunna med.

Men så i veckan fick jag chansen att köpa ett djur, till min systerdotter! En hamster. Jag ringde och varnade/frågade dagen innan och fick ett okej från föräldrarna och åkte genast till zoo. Fantastiskt kul att ge bort ett djur, det är liksom otänkbart på något sätt. Emelia blev väldigt glad och hamstern fick efter tre sekunder namnet Mimmi Lovisa Blyerts. Sen ägnade vi kvällen åt att bygga labyrinter och tunnlar och avslutade med en invigning. Vilket roligt djur alltså

0

2 kommentarer

  1. Så fint! Och namnet, skitbra! Jag har också haft ett sug efter en hund, men jag känner lite samma sak. Hund i en liten lägenhet mitt i stan. Nej, då lånar jag en kompis hund lite då och då i stället.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *