Klänning&blocket

hejregina klänningenNära på bekvämaste någonsin. Enkel och lång i bomull, uppklädd, men ändå lagom och djup rygg. Den kommer från Weekday och klär mig en fredagskväll eller onsdagslunch.

Förresten har jag sålt mina fåtöljer. Lite sorgligt, men skönt att de får vara någon annan till nytta. Och jag har funderat lite på det här att man skickar vidare möbler och byter ut. Jag har kommit fram till två saker man alltid borde göra:

1. Skriva sitt namn under, när man ägde den och om det inte står något sen innan, var man köpte den
2. Be personen man säljer till att skicka ett kort när ställt den till rätta hemma hos sig

Att bevara lite av historien. Fick en bild på fåtöljerna morgonen efter köparen hämtat dem. Det blir man ju glad av. Och tänk att köpa en stol och kunna läsa på en liten lista under vilka som haft den innan, man kanske till och med skulle känna någon tillslut?

0

5 kommentarer

  1. Jag får faktiskt erkänna att jag skrev mitt namn inuti klädskåpet när jag flyttade ifrån min första lägenheten. Okej, det är på ett gömt ställe men det kändes ändå lite speciellt :)

  2. Åh, fin klänning och fin bild och fina tankar. Jag hade varit jätteglad om det stått vilka som ägt mina möbler innan mig. Nog för att dom har en historia i sig själva eftersom dom är begagnade, men det hade ramat in så bra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *