lika olika i brevlådan

hejregina.elledecoration.se examensarbete arkitektur lika olika 2

Nu är det nästan ett år sedan jag lämnade in mitt examensarbete men när jag pratade om det i källan kändes det väldigt nära. Jag får ganska många mail med frågor om utbildningen och intagningsproven så jag tänkte att det skulle passa bra att ge bort några exemplar av magasinet till er i julklapp!

hejregina.elledecoration.se Lika Olika2

Lika olika är alltså ett magasin fyllt med intervjuer, tips, undersökningar och reflektioner om arkitektyrket (och utbildningen). Hur jobbvardagen kan se ut och vilka vägar man kan välja för att ta sig dit (även om man kanske inte har mvg i allt)

hejregina.elledecoration.se examensarbete arkitektur lika olika 1

Passar kanske extra bra för dig som funderar på att söka till arkitekt, redan pluggar eller du som vill bli lite framtidspeppad i allmänhet. Klicka här och likea delningen av detta inlägget så plockar jag ut några som får ett paket på posten ✉ !

4 januari 2015: Grattis Josefine Folkesson, Lisen Edwardsson, Helena Sundin, Julia Jonsson, Klara Junvik, Lovisa Parke, Ellen Fjällström, Maria Broberg, Linnea Lundström, Alexandra Mårtensson, Sabina Westlin, Eric Lund, Marion Alhonen, Emma Bjureblad och Elin Nylander. Glöm inte skicka er adress till mig på hejregina @ gmail.com så att tidningen kommer fram!

0

7 kommentarer

  1. Undrar också om den kommer finnas tillgänglig eller som pdf? Är själv nyligen examinerad arkitekt och funderar mycket över yrket och utbildningen såhär i mellanrummet. Så skulle gärna läsa!

  2. Åh har en kompis som pluggar arkitekt som skulle älska detta! Kommer den gå att få tag på annat sätt (typ pdf som nämnts här tidigare)? :) kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *