En liten griffel

hejregina griffeltavla näraI somras gjorde jag en griffeltavla till min lägenhet. Jag är för förändring och det här är ju optimalt. Ny väggkonst när man känner för det. Bilderna är tagna dagen innan jag fyllde år. (Därav snart) Just nu är den överfullhejregina griffeltavlanJag använde mig av en plywood för utomhusbruk, som har en väldigt slät yta och gör det lättare att sen få färgen jämn. Jag spikade i en spik i en bräda, höll en penna i andra ändan mot plywooden och ritade upp en cirkel. Sågade ut och slipade. Jag ruggade lite på den släta ytan med för att färgen skulle fästa bättre. Sen strök jag 2 gånger. Diametern är ungefär 1 meter. När allt var klart gick jag till Clas Ohlson och köpte kardborre och tejpade fast och tryckte upp tavlan på väggen. Funkar väldigt bra och kardborren är så smart att den inte lämnar några märken. Ni förstår om ni tittar här (Se från 01:00 om ni inte vill se allt det pedagogiska och käcka) Så väggen bakom är hel och fin. Praktiskt
Ps. Imorn ✈ jag till Madrid! Vi är ju med i en tävling i Kina med skolan. Och just nu avgörs motsvarande tävling här i europa, så vi ska gå på utställningen och inspireras. Jag hoppas på att få användning av shorts och sandaler.
0

5 kommentarer

    1. Jo, jag tror att jag använde 8 st och placerade flest i mitten, uppifrån och ner, eftersom plattan är lite slagen så jag var orolig att de inte skulle ligga mot i kanterna. Det fungerar verkligen smidigt. De första veckorna var jag lite rädd att den skulle ha trillat ner när jag kom hem, men nu har det gått flera månader och den verkar sitta kvar :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *