Hejregina ♥ HowDo

hejregina.blgospot.com tröjaHej! I sammarbete med HowDo är det nu dags att inspireras/inspirera och visa hur! HowDo är en superbra app som gör det möjligt att dela med sig av sina ideer och DIY i enkla steg. Det finns massor att upptäcka och inte bara klassiska pyssel utan också tips om mat, bra sätt att få bort fläckar och partytrick. Upplägget liknar Instagram och Pinterest där man kan följa, gilla och kommentera. Jag gjorde om en tröja och vill du veta hur, är det bara att klicka på play!

MEN vi vill såklart se era tips och idéer! Så HowDo har plockat ihop två fina pysselkit med tejp, pennor, sugru, fina band med mera, med mera som vi kommer tävla ut! Det enda du behöver göra är att ladda ner appen och dela med dig av en idé. Glöm inte att lämna en kommentar med en länk till ditt bidrag så att vi och ni kan hitta dem (och din mail)! En av vinnarna utses av er, det vill säga den som samlar ihop flest likes på sin HowDo (så sprid, sprid) Den andra vinnaren utses av mig tillsammans med Sofia på HowDo. hejregina.blogspot.com prisAlltså: 

Ladda ner appen HowDo till din iPhone eller iPad
Gör en HowDo med ett smart/roligt/fint/bra pyssel eller knep
Lägg upp länken till din HowDo i kommentarsfältet

Tävlingen pågår till och med den 31 augusti, så det finns gott om tid att fundera. Därefter kontaktas vinnarna via mail och de bästa guiderna publiceras här och på HowDo´s blogg. (Där ni just nu också kan läsa en miniintervju med mig). Och om du verkligen inte kommer på något att visa kan det vara värt att skapa ett konto bara för att få lite inspiration!
Lycka till ☼

0

10 kommentarer

  1. Så bra tips! Jeg har kjempelyst til å forsøke å lage noe selv på HowDo, men det er litt skummelt å måtte høre sin egen stemme. Kanskje det går an å gjøre det uten lyd også.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *