betonggruvans hyllsystem i mitt vardagsrum!!

betonggruvan inredning (hejregina)

Hejregina i samarbete med Betonggruvan

Nu ska ni få en liten uppdatering av vårt vardagsrum! Plywoodkojan har fått flytta till andra sidan av rummet för nu har det nämligen flyttat in en asfin grej!! Från Betonggruvan ♫ Vårt vardagsrum har haft ganska många möbleringar under de här (snart) två åren som vi bott här. Och jag gillar att det får vara så. Jag flyttar runt, provar och känner in. Men något som jag saknat är en plats att ha fina saker framme. Det är ju väldigt skönt med dold förvaring men det kan också bli lite opersonligt?

betonggruvan hyllsystem + hejregina

Så lösningen på det problemet: en öppen hylla. Jag bestämde mig för låga gavlar och hyllplan i obehandlad furu (vilket ger bonusen att hela rummet luktar färskt trä ✭✭✭) Jag ville att hyllan skulle löpa längst hela väggen men ändå kännas centrerad mot fönstret på något sätt. Så med hjälp av en liten hylla blev den både lite mer *dynamisk* och på mitten av fönstret. Och till höger finns fortfarande plats för fiolfikusen när den är klar med sin ljusterapi
betonggruvan + hejregina

(gif) Och nu är steg 1 avklarat: Hyllan är på plats ↑ Gavlarna fästs i väggen och hyllplanen läggs över och stabiliseras med två små piggar i varje gavel. Så det hela är sjukt smidigt eftersom det blir som ett pussel. Man bestämmer var första ska vara, sätter fast, lägger på hyllan och ser exakt var nästa ska vara. Gavlarna har heller inga ben i bakkant för att slippa problem med lister, så allt blir mycket tjat och precist. Vilket man ju gillar!!!

betonggruvans hyllsystem + hejregina blogg

Nu ska jag bara fylla den med fina grejer! Och sätta upp några tavlor. Och kanske en gardin? Vi får se. Fortsättning följer ▸▸▸

Hejregina i samarbete med Betonggruvan

2

8 kommentarer

  1. så himla, himla fint! jag och min kille flyttar till malmö under sensommar/höst och jag ser så himla mycket fram emot att inreda en ny lägenhet då. något utav det första jag ska införskaffa är definitivt något typ av hyllsystem/bokhylla etc. det har jag saknat i vår nuvarande lägenhet!

  2. Allt du gör blir ju alltid så fint! Å den där hyllan alltså! Haft den på span ett tag, den är så snygg i sin enkla estetik! ?

  3. så himla fint! använder ni den vita stringhyllan fortfarande? och kan vi inte få se hur?? :)
    also grattis till lilla nya bebben!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *