förrådet: efter

nordsjö färg antracit grå (hejregina)

Vi bestämde ju oss för att måla om vårt förråd i trädgården och nu har det hänt ↑ Det blev en blågrå/antracit-nyans och det känns så skönt att slippa det röda med vita knutar!! Nästan borttrollat ✽ Jag har ju ett pågående samarbete med Nordsjö Färg och använde mig av deras fasadfärg One Super Tech vilket ska hålla i typ en evighet (16 år)

Så förra veckan invigde vi det hela med godis och utekväll!! Nyansen är 7502 b och har alltså lite blått i sig

nordsjö färg antracit grå (hejregina)4

Det är så stor skillnad!! Och Mattias hälsar att de här är goda till kaffe

nordsjö färg antracit grå (hejregina)5

Sen planerade vi och drömde om framtiden ända tills det blev mörkt ♡

Inlägget publiceras i samarbete med Nordsjö Färg

0

11 kommentarer

    1. det är någon slags salix, kommer inte ihåg namnet men kan kolla upp! (tar med i nästa frågeinlägg) det är alltså en slags pil där skotten blir rosa varje år innan de blir gröna som resten = SÅ FINT JU

  1. men om man vill ha perfekta kulören kan man väl blanda i mer utav additiverna som gör att färger torkar? torkemedel liksom? bara en liten fundering :) boden blev superfin!

    1. kanske funkar! men bara man väljer den närmaste ska det ju inte vara något problem att nå dit man vill. dessutom kan man tänka på att det kan va lättare att ljusa upp en mörk färg än att mörka ner en ljus färg, vilket känns som det borde vara tvärt om ju (:

  2. Fint! Får en fråga var du hittat din matchande tröja/jacka? Har sett fler med liknande men kan inte hitta i någon affär. Den är fin!

    1. hej! menar du tröjan jag har på bilden så är den från monki för några år sedan. den är liksom som en vadderad collage tröja = mjuk!

  3. Men döör vad gullig liten uteplats ni fick! Skulle aldrig vara någon annan stans om jag hade ett sådat fint litet hörn! Förutom om jag bodde hos er för jag tycker att ni har det så himela fint i hela ert hus :) Kram och hej!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *