3 IN 1: ny frisyr/mina bästa basplagg/en intervju

Hej! Först: Ny frisyr = så oerhört skönt!!! Jag har klippt mig två gånger sen Brita föddes. Det händer bara när jag inte står ut. Jag bytte sida på benan, fick lockar och tyckte att upplevelsen nästan bara var härlig. En ny känsla. I vilket fall. Det jag tänkte berätta om var egentligen tre av mina (anonyma) favoritplagg!! Först ut är den här ribbade och tjocka kjolen från monki. Vet inte hur länge jag har haft den eftersom jag var helt övertygad om att jag köpt den i en liten affär där mina föräldrar bor. Berättade för vänner om denna kjolen, som jag köpt för minst 7 år sedan, som jag plötsligt blivit helt beroende av. Sen såg jag att det stod monki på lappen och fick inte ihop något alls. Insåg tillslut att det var en annan varm kjol i samma längd som kom från det andra stället. Denna är i vilket fall himla skön att ha över benen i novemberblåsten som pågår (i en dag till)

Nr 2. Utan tvekan mitt mest använda plagg i år. Om någon sett mig under 2019 är chansen stor att jag såg ut såhär. En gigantisk t-shirt i viskos som går att klä upp eller ner. Krymte tyvärr en del på längden i första tvätten, men ändå en trogen vän. Jag hade den på nyårsafton men har även byggt växthus i den och fogat toalett dvs mkt användbar. Går omedvetet alltid och plockar fram den här sortens plagg i en affär. Stort och luftigt

Nr 3: Avslutningsvis vida tvättade jeans som är himla sköna och som finns i butik nu

Och så intervjun: Just nu finns en stor intervju om ÖNJust Wanna Have Funs startsida! Alltså med mig, Emma och Hilda som tillsammans driver den kreativa studion VI PÅ ÖN. Vad vi gör, vad vi gillar och hur vi hamnade här. Klick klick klick

43
Publicerat den
Kategoriserat som tips

8 kommentarer

  1. Hej! Fint! :-) Den svartvita postern (?) med blommor, är det en egen skapelse eller går den att köpa någonstans tro? Tycker jättemycket om den.

  2. Hej!
    Tänkte bara tipsa (om du inte redan hade koll på det) att viskos alltid krymper vid tvätt men går att dra ut till nästan ursprunglig storlek. Dra den successivt medan den fortfarande är blöt, men se till att dra den jämnt, så den inte blir sned!

  3. Hej! Jag undrar vad det är för fantastisk väggfärg ni har? Jag är på jakt efter exakt den färgen till vårt vardagsrum, kände jag nämligen när jag såg den ☺️.

  4. Hej! Jag undrar vad det är för fantastisk väggfärg ni har? Jag är nämligen på jakt efter exakt den färgen till vårt vardagsrum, kände jag nu när jag såg den ☺️.

  5. Har en liknande t-shirt på Weekday fast randig och blev så ledsen när den krympte. Men sen strök jag den efter tvätt när den fortfarande var lite fuktig – voilà, återfick sin ursprungliga längd (typ)!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *