☼☼☼☼☼☼☼☼=8st

☼ Jag har fyllt år (!) och blev uppvaktad av mosig morgonfamilj med paket = mycket fint + Fint att det äntligen blev en födelsedag eftersom Brita har väckt oss med ja må hon leva sedan Mattias bror fyllde år i somras. Och mina kollegor på svt gav mig inredningstidningar från 70talet, också fint!

☼ Såg också att den här bilden visar hur vårt vardagsrum känns när det är målat i samma färg i taket som på väggarna. Älskar när vinklarna möts och varje vägg har olika ljus fast allt är samma

☼ Jag har ett presentskåp (tips!) dit jag köper saker när jag hittar. Saker som är perfekta men som jag inte riktigt behöver/om jag ser något erbjudande/är nära att komma upp i gratis frakt osv. Detta skåp räddar mig så ofta. För drygt ett år sedan skulle jag beställa ett trädjur till Bodil och så slutade med att jag beställde 8 stycken (?) extra. Tänkte att det var fint att ge till nyfödda, men när jag hade klickat på köp insåg jag att jag inte kände en enda som var gravid. Men som av en händelse visade sig att 8 stycken av mina vänner var gravida och nu är den sista född! Här är de fyra sista som ska till Bille, Maja, Judit och Folke <3<3<3

☼ För 1,5 år sedan såg min familj ut såhär. Utslagna i soffan och med Bodil på insidan. Brita är alltså lika gammal här som Bodil är nu. Mind blowing.

☼ Nu ser vi ut såhär och som jag gillar dessa små personer alltså!!!!! (bild från min instagram agnesregina)

☼ Kuriosa om mina skor: Blev kär, la i inkorgen, kände inte att jag egentligen behövde, klickade inte köp, behövde plötsligt sandaler, gick in för att beställa, fanns bara 36:or kvar, chansade, var försmå, blev irriterad, såg på instagram att bloggaibagis hade likadana, skrev om du får någon fråga om var de kommer ifrån kan du skicka dem till mig för jag har ett par 36:or överåh, svarade hon, mina är 37 men lite för stora.., SÅ VI BYTTE. Internet <3

☼ Vi har även ny sockel på huset ↑! Efter branden (som i dagarna är exakt ett år sedan) passade vi på att dränera och upptäckte då att även trappa och sockel var i kasst skick. Så nu är vi +/- noll igen!

☼ Om ni inte har röstat än har ni 3 timmar på er. Spring!

20

7 kommentarer

  1. Är så otroligt glad att du börjat blogga igen! Har följt dig genom åren på olika plattformer (och tappat bort dig) men nu hittade jag hit och är så tacksam!

  2. Hej! Vi älskar Fixa rummet här hemma. Tittade på Agentrummet och nu undrar jag var den stora loppisen ni var på ligger? Den såg helt makalös ut!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *