det är en fredag fast en söndag

Hej! Vi hörs mest på söndagar nu för tiden, det är inte en plan utan bara något som blir. Just nu sitter jag nyduschad i min hotellsäng i Härnösand och har spelat in sista dagen av Astrids avsnitt av Fixa Rummet. Veckan blev förskjuten eftersom vi flög upp i tisdags, så för att inte förvirra oss för mycket låtsades vi att onsdagen var våran måndag. Låter ganska krångligt nu märker jag, men vi är så inställda på vad man ska ha hunnit med efter de olika dagarna eftersom vi alltid spelar in mån-fre i vanliga fall att vi blev stressade av att tänka det som en onsdag. Så idag har jag fredag!

5 saker om veckan:
➊ Härlig familj ➋ Astrid är sjukt driven. Har hela tiden små projekt igång och hon är väldigt händig! När hon blir stor ska hon bli bonde och jag tror det kommer passa bra ➌ Skitigaste någonsin!!!! Mina händer är spröda som papper pga tvättat dem så mycket ➍ Har haft 0-dagars kyckling i min hand ↑ men på bilden är hon 3 ➎ Har saknat Brita och Bodil och Mattias orimligt mycket denna vecka. Lite ovant. Är ingen hemlängtansperson och brukar tycka det är ganska skönt att ha några dagar utan att behöva tänka på ruljansen men det slog till brutalt. Vill inget annat än att krama dem nu. Får vänta tills imorn

Har ni förresten några frågor om Fixa Rummet (eller något annat) får ni gärna fråga. Hur det går till på inspelningsplats? Hur mycket tid vi lägger ner per rum? Hur rummen väljs ut? Hur vi kommer på idéer eller vad som är svårast? Gillar frågor + gillar er + undrar vad ni undrar

Nu ska jag ut och äta, hej!

27

6 kommentarer

 1. Hej!
  min dotter undrar hur man kommer med i fixa rummet ?
  hon har sett alla avsnitt 1000 gånger och vissa flera tusen. Hon skulle med mig till jobbet varje dag när jag hade sett dig på Sallerupsvägen.
  det hade varit jätte skoj med ett ”behind the scenes”!
  hälsa Mattias!

  // Anna

 2. Hej! Jag har en fråga om tjocktröjorna från Blaou. Gillar märket och vill gärna köpa en tröja till min 1-åriga son. Tidigare, alltså när märket var precis nystartat, köpte jag body och byxa men dom var supersmå tyvärr. Hur upplever du storleken på tjocktröjorna?
  Älskar din blogg djupt btw <3
  Kram från Malin

 3. Ja, det vore jättekul att läsa om Fixa rummet! Allt det som du själv skrev och hur mycket idéer som kommer från barnen respektive er.

 4. Jag undrar hur många ni är som jobbar med programmet och vilka uppgifter ni har? Tack för ett bra program, vi tittar hela familjen!

 5. Jag tycker det vore kul att få veta lite mer hur en vanlig arbetsdag ser ut när du jobbar med Fixa Rummet. Vem kommer på vilka idéer, hur stort team är ni, hur mycket tid lägger ni på varje rum, med mera. Vore kul att få kika in i processen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *