hållet som inte syns, +&- och malmös bästa resturang

Hej. Barnen sover och jag vinkade just av Mattias som ska åka till mina föräldrar några dagar för ett miniträningsläger inför Vasaloppet. Malmö erbjuder inte så mycket snö. Det är så spännande nu när det börjar närma sig. 3:e och näst sista delen av klassikern också! Även om jag kommer vara rätt glad när han cyklar över mållinjen där i juni och allt är över. Det kommer finnas mer tid då.

Annars har jag följande minus och plus i mitt liv:
– Trodde min kamera hade gett upp, men det hade den inte! Så detta är egentligen ett plus
– Är utan gersåg till listerna i hallen, finns att låna för långt bort för att cykla
– Vi har varit i välja-förskola-träsket. Det frestade på. Nu är det löst
– Kommer ev vara uppe hela nätterna nu eftersom jag får tusen idéer när jag är själv
+ Jag har byggt ett duploslott av alla bitar vi hade. Tyckte ev att det var roligare än barnen
+ Har köpt golvfärg till hallen! Och bestämt klinkerfärg! Och börjat sätta upp lister (1st)
+ Jag&Mattias har köpstopp fram till påsk med hallprojektet som undantag. Känns BRA
+ Hänger med världens minsta Svante på dagarna eftersom min kollega har köpt valp!!
+ Brita har börjat i minibounce vilket även ger mig förhöjd livsglädje
+ På fredag kommer David och Sara över med middag och skämmer bort oss
+ Höll på riktigt på att lämna huset med två olika skor. Trodde inte det var möjligt. Kommer tydligt ihåg hur jag bestämde mig för att ta mina dr Martens och stack i ena foten, sen sa Brita mamma och när jag låste hade jag två olika. Antar att detta är ett plus?

Annars är barnen så himla trevliga för tillfället. Leker länge utan att bråka och för de mest hjärtknipande dialogerna med varandra så att jag måste smyga runt hörnet och skriva ner i telefonen ♡♡♡ Och så lagas det tonvis med mat. Gärna här, med utsikt över gatan. Runt mitt senaste inköp, som gärna blir en del av uppdukningen. Malmös bästa resturang om de får säga det själva.

Och för den som vill lokalisera sig i vardagsrummet, där det nästan bara är andra hållet som syns, låter jag denna mobilbild göra jobbet. Den togs i helgen och sedan dess har följande saker hänt: Taklampan har flyttat, pärlan på golvet har antagligen flyttat, barnstolen har torkats av och adventsstjärnan har plockats ner ❋ Sånna är vi.
god jul/god natt

31

11 kommentarer

    1. ja men hur ska man annars klara sig igenom den tråkigaste månaden på året???! när jag jobbade första året på svt tog vi ner stjärnorna från framsidan när vi kom hem med bodil från bb, hehe. livet var för intensivt. vi var inte poppis bland våra klippa-buskarna-till-figurer-grannar då alltså

  1. Hej!
    Vill bara säga att det finns en girsåg till låns bara 5 min bort… Vi försökte ju få till en blind-date i somras någongång, om du minns, men sen rann det ut i sanden så som det ofta blir. Bor iaf typ 5 bort, gift med en snickare, 2 döttrar i samma ålder som dina. Och har en såg alltså ? bara hojta om du vill låna. Delningsekonomi är det nya svarta!

    1. alltså! så himla fint, läste detta alldeles försent en natt när jag precis målat trappan och blev mycket varm. har tänkt på er sen i somras och tycker det är synd att vi inte fick till det, kanske i vår?

      1. Jadå det får vi styra upp! Vi kan ju höras av på mailen. Och som sagt, verktyg så det räcker och blir över finns här ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *