HEJ

Lämnade just Bodil (och Brita) på förskolan själva för första gången och cyklade hem genom regnet. Nu är tanken att våran höst kan börja på riktigt. Även om jag ska dit igen snart och hämta upp dem. Det blir hela dagar först efter denna veckan. Igår gick Mattias sin första dag på sitt andra år på arkitektur i Lund och i förrgår gick våran diskmaskin sönder. Vardagen är igång. Även om jag jobbat till och från under hela sommaren är det först nu som alla har sitt att gå till. En vardag vi aldrig provat innan och som jag i ärlighetens namn är lite nervös för. Mattias också, kanske mest för att han hängt med den här lilla människan i stort sett varje sekund av hennes liv och nu har separationsångest

Vi har hunnit mycket denna sommaren. Framför allt hemma. Vi har fått en efterlängtad hall och växthuset börjar ta form ↑. Växthuset var prio tills vi kom hem efter en vecka borta och insåg att vi inte står ut att leva en höst till utan hall. Att mötas av ingenting och klädhögar varje dag tar på krafterna, så den fick förtur. Och så har barnen fått ett pysselrum i gästrummet som mest agerade skräprum mellan gästerna. 5 av 5!

Vi har tältat och badat och träffat vänner som vanligt och Bodil har slutat med blöja och Brita med napp. Så stora barn? Har inte använt ett skötbord på flera veckor och det känns minst sagt som en level up i livet. Minns när jag var gravid med Bodil och någon sa till mig att jag skulle ha två blöjbarn samtidigt och tanken hade inte slagit mig! Nu har jag 0 : )

Annars?
☼ Bodil säger ’skinka lilla stjärna där’ när man frågar vad hon vill ha på mackan
☼ På lördag fyller jag år! Perfekt avslut på sommaren, som vanligt
☼ ÖN ställde ut på kustfolk i Varberg = så kul! Vi är överväldigade av all fin respons!!!
☼ Igår spelade jag fotboll för första gången sedan i våras och det var extremt jobbigt
☼ En natt vaknade vi av brandalarmet och sprang upp i panik tills vi insåg att allt var som vanligt. Obehagligt
☼ Jag har blivit besatt av att göra fotoböcker!! Nu inväntar jag en värdig rabatt för att klicka hem
☼ Vi tog med lådcykeln på semestern. Bästa vi gjort, slapp sätta oss i bilen på hela veckan
☼ Min telefon är full vilket alltid tycks vara ett berg att bestiga
☼ Brita gillar hästar! Så när vi är hos mormor&morfar rider vi barbacka tillsammans genom mina barndoms skogar ♡

Avslutar med 3 bilder + bildtext:

Kvällsmat på stranden

Bodil fyndar på loppis

Livet utan blöja/kissa i kors

Hoppas allt är bra med er, hej!
OBS har inte mina barn på föris till 9 på kvällen men inlägget skrevs uppdelat på två

46

8 kommentarer

  1. Hade första dagen på förskolan med Edda idag. SJUKT! Ska dock inte lämna henne själv än på någon dag. Men wow alltså. Bisarrt på så många sätt. Jag tror jag ser fram emot vardagen här framöver. Men är ändå nervös och har separationsångest. Har gillat att jobba lite och vara hemma med Edda varvat med varandra. Är så pepp på att få höra mer om er hall, behöver ordna upp vår också, men drar mig så för att ta tag i den!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *