höga krukor och mera grönt

hejregina nya fina växter

I veckan flyttade de här gröna in

hejregina nya fina växter2

Jag hade nämligen hittat två krukor (ops visst 3 blommor) på myrorna som jag var tvungen att prova med en gång

hejregina nya fina växter3

> superhöga!

hejregina nya fina växter4

Så att det nästan känns som små piedestaler

hejregina nya fina växter5

Och när det var gjort kom jag och Mattias igång med någon slags vårstädning vilket känns så så skönt för nu åker jag till Stockholm (för att tillexempel träffa fina bloggkollegor ♡ på Elle Decoration Design Awards) och att komma hem till ett nystädat hem är en sån himla behaglig grej

0

15 kommentarer

 1. Ah, men så fina! Men hur vattnar en blommorna i dem? Känns som att det samlas vatten längst ner som inte rötterna når till, eller är det mer en innerdel där innerkrukan står på, som är högra upp typ? Om du fattar vad jag menar, det är lite förvirrande…
  http://herbariumet.blogg.se

  1. hm, jag får se hur de mår, annars får jag kanske bygga upp något åt dem? det finns ingen innekruka. när man vattnar ser man att krukan blir blöt runt rötterna men lite så mycket längst ner, så de kanske är snabba på att suga upp? kan återkomma när jag haft dem ett tag!

   1. Hej! Jag har tre exakt likadana ”krukor” hemma, och har lite problem med vattningen. Min italienska morfar kom hem till mig och undrade förvånat varför jag hade hans gamla vinkylare som krukor! Så, det är tydligen inga krukor och därför ingen innerkruka eller hål i botten (om man inte gör ett själv). Återkom gärna om du kommer på nån bra idé! Du är ju så fiffig!

 2. Snyggt, kul med saker som kan ha dubbla funktioner, har ett par likadana vinkylare hemma som jag inte använder, ska nog få agera krukor också!

  1. ja, men det skulle verkligen va fint, som en liten prispall bredvid varandra! får hålla ögonen öppna (:
   och ja, det var verkligen en superfin kväll <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *