tidsfördriv

bild-216

Hej, jag har ägnat hela helgen åt att vara sjuk. Jag har inte orkat något och sovit mer än jag har varit vaken. Så får det ju också vara ibland. Min vakna tid har jag dock orkat fördela mellan följande två saker:

1: Pinterest. (bilden!) Det bästa tidsfördrivet som finns när man inte orkar öppna datorn och göra något mer avancerat. Jag samlar tillexempel på olika sorters inredning som gör mig glad (Är du trött på bokryggarna kanske du ska vända bort dom ett tag?), kläder som jag inte skulle tacka nej till, fina/smarta foton och annat knäppt som får mig på bra humör. Vem behöver inte en sån här liksom?

2: TwoDots. Mitt senaste mobilspelsberoende. Grafiskt fint och med samma upplägg som candycrush. Ni hör ju. (När liven tar slut kan ni bara ändra i telefonens inställning. Obs, bästa knepet: ställ om klockan, gå tillbaka till spelet, se att du har fulla liv, gå tillbaka till inställningar med en gång och ställ tillbaka =liven fortfarande kvar. Så slipper du vakna för tidigt nästa dag för att du glömde ställa tillbaka > been there)

Nu hoppas jag på ny kraft inför veckan!
⚡⚡⚡

0

4 kommentarer

  1. hahahhaha alltså den gången du gick till skolan alldeles för tidigt och ingen var där, mitt i natten. så himla fantastiskt roligt! bra att du lär dig av dina misstag och är mer rutinerad nu…
    ps, krya på dig! :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *