VI PÅ ÖN – en studio!

Nu ska ni få höra! Jag har startat en studio tillsammans med två av mina SVT kollegor! Den heter vi på ön! Eller kort och gott ön. Det hela känns lite galet men såklart mest spännande! (märker att jag vill avsluta allt med → ! ← men ska försöka behärska mig) Ön består alltså av mig (arkitekt), Emma Andersson (inredningsarkitekt) och Hilda Lorentzon (scenograf) och det är ju mycket taktiskt att slå sig ihop med geniala människor som dessa!

Vi startade under hösten 2018 och har under våren tagit uppdrag inom, huvudsakligen, scenografi och inredning. Idag lanserades vår hemsida och i samband med det passar vi även på att släppa vår första kollektion ↑ som är en serie skulpturer som går att kombinera i all oändlighet. (Vill ni se mer av processen finns det i höjdpunkter på @_vipaon_)

Vi hoppas på att kunna ägna oss åt en mix mellan stort och smått. Större uppdrag i kombination av mindre egna projekt. Just nu har vi så mycket idéer att det svåra är att välja fokus och sortera bort. Men vi tror att det här kan bli bra! Jag vill också passa på att tacka Julia som har varit bollplank i text och tonalitet, tack! Och hoppas ni vill följa med på resan ??

Vi ses på ön!

59

9 kommentarer

  1. Det här är ju så enormt inspirerande och fint och kul! Stort lycka till! (Blev så lycklig av att se detta)

  2. Äntligen!
    Så stiliga bilder ni redan lagt ut som teasers! Ser fram emot att få följa ert projekt.
    Vem vet kanske anlita er!
    Snyggt jobbat! ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *