ett kollage av pappersstenar

Hej kära ni, fy 17 vad ni är fina! Jag läser era kommentarer och blir alldeles mjuk (och tänker svara på varenda en) Men just nu är jag inne på dag 9 av världens mest envisa influensa, så 2017 har inte riktigt hunnit övertygat mig än. Både jag och Mattias har varit helt däckade och Brita klarade sig ända tills i förrgår men nu har vi triss + plus ögoninflamation. Men idag (torsdag) har jag tagit en dusch och känner mig så sjukt sugen på att göra något annat än ingenting så nu hoppas jag att det vänder!! En annan dag när jag trodde att jag höll på att bli bättre gjorde jag ett kollage ↑ !! Spräckliga ytor från tidningar med fint, matt papper

Jag gillar när man kan tänka tillbaka och se vad som inspirerat. Den här gången några stenar som jag plockade på julafton när vi tog en promenad på stranden + den här fina fina planschen från fine little day = pappersstenar på rad ↓ (lägg märke till mitt sneda långfinger ovan, blev trampad av en häst när jag var 12)

Och nu är den upptejpad i ett hörn i väntan på ram ☼

0
Publicerat den
Kategoriserat som DIY

8 kommentarer

  1. Så fin! Förresten, fick du reda på vad växten var i 2016-inlägget? Annars gissar jag på Hartassbräken, för den är väldigt lik min som jag köpte i höstas! Eller var, innan jag glömde den liten och den tappade typ alla bladen, hehe.

  2. Så fint med stenkollage!!! Apropå posters så har jag förgäves letat igenom halva arkivet för att försöka hitta konstnären som har gjort mönstret med konstsimmerskorna på rosa bakgrund som jag har för mig att du har visat någon gång.. Får man fråga vad hon hette? :)

      1. Åh tusen tack för svar!! Woow vilka fina grejer hon gör, nu vet jag vad jag ska hänga upp på väggarna här i studentrummet! <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *