halloween!

hejregina.elledecoration.se pumpa 5

På fredag är det halloween = möjlighet till pyssel (!) så i helgen passade jag på att gröpa ur en pumpa

hejregina.elledecoration.se pumpa 10

Jag hade nämligen tänkt att inviga min födelsedagspresent > en dremel!! Världens roligaste grej som går att göra väldigt mycket med fast i mini mini-skala. Borra, slipa eller fräsa tillexempel. Till pumpan valde jag det största minsta borret

hejregina.elledecoration.se pumpa 6

Sen borrade jag tusen hål. Jag började uppifrån och hittade på ett mönster allt eftersom. Öppningen lämnade jag på baksidan så att den fortfarande skulle vara fin ovanifrån

hejregina.elledecoration.se pumpa 9

För att få den att lysa utan sladd la jag in två cykellampor och så blev den som en liten stjärnhimmel ★

0

13 kommentarer

 1. Bästa tipset ju! Har funderat ett tag på om jag kanske skulle kunna ta över pappas gamla dremel, han har typ inte använt den på minst några år… Kanske, kanske! Mycket bra verktyg. Kul att gör en pumpa med den också!

  http://herbariumet.blogg.se

 2. Det här är helt orelaterat till din fina pumpalykta, men skulle du kunna göra någon slags apartment tour där du visar oss runt i din lägenhet i videoformat? Skulle vara otroligt kul att se :)

 3. Hej!
  Jag hittade hit i fredags och eftersom man inte behöver stänga av datorer nu för tiden, utan de kan liksom gå och vila om nätterna, så har du varit en flik bland många sen dess. Jag är nu på ”page/91” och eftersom jag själv går runt lite på kärleksmoln så fick jag tårar i ögonen av några av dina väl valda ord ”..och när han håller om mig passar hans läppar perfekt mot min panna”
  Det tyckte jag var fint och ville att du skulle veta det.
  Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *