smågranar

hejregina.elledecoration.se minigran2

När jag var på landet hos mina föräldrar gick jag ut och plockade några smågranar som fick följa med mig hem på tåget. Jag gjorde som min syster och drog upp med rot och allt. Grönt är ju som ni vet skönt och det behöver man så mycket som möjligt av

hejregina.elledecoration.se minigran1

Så nu har vi fyllt på ordentligt och väntar på att allt ska lukta gran ★

0

11 kommentarer

  1. Så enkelt och snyggt! Älskar när man ser rötterna. Önskar jag kunde göra nåt liknande men har en liten unge som drar ned allt jag ställer fram.

  2. Markägaren tyckte nog inte det var lika kul. Olagligt gå ut i skogen och riva upp träd som finns på mark som någon annan äger. Hoppas du njuter av granen.

    1. Plockade från mina föräldrars mark. Annars är det bara att fråga, smågranar vid vägkanten får man ofta ta ändå eftersom de inte kan växa sig stora ändå! Yes, vi njuter (:

    2. Plockade från mina föräldrars mark. Annars är det bara att fråga, smågranar vid vägkanten får man ofta ta eftersom de inte kan växa sig stora ändå! Yes, vi njuter (:

  3. äger dina föräldrar marken? Om inte tycker jag inte det är särskilt coolt gjort mot markägaren. Speciellt inte heller om du efter julens slut bara kastar plantan. Gör gott och plantera ut dom igen efter jul, på samma plats – no harm done i så fall :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *