triss!

hejregina.elledecoration.se monstera1

Igår delade jag på min monstera som har blivit gigantisk sen den flyttade hit. Den blev liksom som tre olika delar i krukan och då tänkte jag att det var lika bra att passa på!

hejregina.elledecoration.se monstera2

Dessutom behövde jag en till krukväxt att ställa på min nya krukmöbel! (som jag egentligen hade tänkt att visa er men jag kan inte hitta mitt objektiv och med detta kan jag inte backa tillräckligt långt, så det får bli en annan gång)

hejregina.elledecoration.se monstera3

Jag tycker det här är en så fin växt. Spretig och grön med stora blad som delar sig när det är dags. Passar i vilket hörn som helst

hejregina.elledecoration.se monstera4

Och nu har vi helt plötsligt triss ★★★

0

12 kommentarer

 1. Ser jättefint ut! Har själv en monstera som jag tagit en stickling från och ställt i en glasflaska och väntar på att den ska få rötter. Men hur har du delat den stora monsteran, kapade du den liksom vid roten eller hur gick det till? :)
  Superblogg för övrigt, alltid inspirerande.
  Kram!

 2. Det där är en av mina två drömväxter, men ingen i min bekanskapskrets verkar ha en, och är man pank kan man ju inte bara köpa en… Det suger. Men man får väl vänta och hålla ut, förr eller senare får man kanske en liten planta eller stickling!?

  http://herbariumet.blogg.se

  1. åh, håll ut. men de är inte så dyra och växer ganska mycket tycker jag. slå dig ihop med någon och dela på den efter ett tag? = halva priset

 3. hej har en Monstrea som har blivit stor den är tät vuxen och fin Den är 2,5 meter nu och skjuter nya blad hela tiden
  Nu vill min dotter ha ett skott men vet inte hur jag ska göra
  Tack för en trevlig sida
  MvH Thomas

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *