veckans projekt

hejregina.elledecoration.se stolen

Jag har i skrivandets skull just strykt den sista delen av vårt golv med vitlut och målat in mig i sovrummet där jag kommer spendera de närmaste 5 timmarna tills golvet är torrt = vi fräschar upp våra golv!!

hejregina.elledecoration.se vardagsrum

Vi gjorde en lightvariant när vi flyttade in utan att slipa men ångrade oss ganska snabbt att vi inte gjorde det ordentligt när vi ändå hade chansen. Då tvättade vi rent golven med trärens och behandlade ytan med olja utan att luta om. Vissa delar av golvet var väldigt slitna och blev flammiga och ojämna eftersom lutet var nerslitet, samtidigt som andra blev riktigt bra (som vardagsrummet ^). Men eftersom vi inte har några trösklar i valven har vi inte kommit på något bra alternativ för att fixa delarna som inte blev bra.

hejregina.elledecoration.se broderi

Och eftersom denna hösten inte riktigt blev som vi trodde passar vi på att göra saker som annars hade varit svårt att genomföra. Så vi bestämde oss för att göra det ordentligt från grunden. Dessutom har jag inte slipat något golv innan och ville gärna prova. Så i tisdags åkte jag för att hämta golvslipen och de senaste dagarna har varit en enda röra av damm, bärade och svabbande. Och jag tror att det blir himla fint alltså ♡ !

0

2 kommentarer

  1. hej, först vill jag bara säga hur mycket jag tycker om din blogg! sen vill jag bara fråga om benen på er soffa, är dem från prettypegs tro? jag är så sugen på ett par roligare ben till ikea-soffan. tack för en fin och inspirerande blogg! ♡

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *