Dan före doppardan: lucka 16-23

hejregina.blogspot.com liten4

Lucka nr 16: En bild på dig när du var liten. För tjugo år sedan såg jag ut såhärhejregina.blogspot.com tonårLucka nr: 17: En bild på dig som tonåring. För tio år sedan såg jag ut såhär. En fotosession med mina kusiner. Antagligen till vårt band Wanton där vi sjöng ”I want you back”
hejregina.blogspot.com alla
Lucka nr 18: En bild på din familj. Såhär såg min familj ut innan jag föddes. I ett försök att få med alla på samma fotoremsa var min ordentligaste syster så snabb att hon han ut innan kortet togs. Allt som kom med var en liten hårtuss i farten. På nästa försök fick hon börja. Inte lika road. Dessa bilder får mig att skratta högt, min familj alltså.

hejregina.blogspot.com skåne litenLucka nr 19: En bild på dig från idag. Frisk luft i Skåne
hejregina.blogspot.com önskelistLucka nr 20: En bild på din önskelista. I år såg min lista ut såhär. Ett mobilskal att bordera på, en fin väska, en högtalare till telefonen och en pianostämning. Och såklart någon överraskning. Imorn får vi se
hejregina.blogspot.com livetnuLucka nr 21: En bild när du är ledsen: Har jag inte hittat någon. Här är jag inte så ledsen, men man kanske kan tro?

hejregina.blogspot.com hawaiiLucka nr 22: En bild när du är glad. Roadtrip, Hawaiihejregina.blogspot.com vimpel litenLucka nr 23: En bild som beskriver ditt humör idag. Lugn, nöjd och en enda stor känsla av lov. Paketinslagning, knäckkokning, spel och mat.

Läs hos Emily hur du gör för att öppna egna luckor. Och resten av min kalender hittar du här

0

4 kommentarer

 1. Underbara bilder, blir så glad! Kommer ihåg den lilla femåringen!

  Simon önskar sig också en pianostämning! Det kommer han inte få…
  …nackdelen med en lite tondöv fru -lite bortkastade pengar liksom, tycker hon… :-)

  Nu har det slagit över till julafton. Här ligger jag i sängen, omgiven av två små fina, med var sin strumpa bredvid sig. JAG kan knappt vänta tills de vaknar!… (Mimmi har också strumpa, Mea har fixat och lagt i en god godis, medan Simon distraherade henne, Mimmi, så hon inte skulle se vad som pågick! :-)

  God Jul! Hälsa M.

  Kram
  -Hedda

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *