Nu åker jag till Kina! Och eftersom ni kommer ha tid att fundera tänkte jag fråga ifall ni undrar något? En liten fråga? Det skulle ju vara så kul att höra vad ni funderar på! Kanske något om min jordenruntresa, min skola eller något helt annat? En klurig, svår, rolig? Eller ett litet tips av något slag? Ja, vad du kan komma på!
谢谢你, 再见! 
0

9 kommentarer

 1. Så roligt med en frågestund – och hoppas du får det fantastiskt bra i Kina!
  Mina frågor:
  – Vad är din största rädsla?
  – Vad på din kropp/med din personlighet är du mest stolt/nöjd över?
  – Vad gör dig lycklig?
  – Tror du på Gud?

  Kram, tack för att du bloggar!

 2. Jag och min kille ska åka på en långresa till Asien i ungefär 3 månader till vintern. Vi tänker oss lite typ Tokyo, Hong Kong, Bangkok, Kuala Lumpur och Bali på ett ungefär. Förmodligen fler stopp emellanåt, men då kanske vi tar oss dit på annat sätt än flyg. Var ni i närheten där när ni reste? Har du några tips i allmänhet? Ställen att se eller om man ska tänka på något särskilt när man packar eller annat viktigt?

  Hoppas du får det fint i Kina!

 3. Åh, ha det så fantastiskt fint!
  Och jag tycker du borde berätta lite om din skola! Fast jag har ingen specifik fråga, jag är mest bara nyfiken generellt, haha. Vad heter den? Roligaste uppgiften du gjort? Vad får ni göra? Vad är bäst? Berätta allt!

 4. Jag vill se en bild på dig. Har aldrig sett det här på bloggen. Förmodligen ett medvetet val, men ändå.

 5. vilket är ditt bästa minne någonsin?
  finns det någon mat du inte tycker om (=petar bort om det finns på tallriken. liksom KAN inte äta)?
  vad är det godaste som finns?

 6. hej jag undrar lite hur du ser på din arkitektutbildning och på arkitektens roll.. Ser du ditt verk som något som främst ska vara ett konstnärligt uttryck eller som något som ska lösa samhällsproblem. Har funderat mycket på hur man ska förhålla sig till yrken som är kreativa samtidigt som de faktiskt fyller en viktig samhällsfunktion. Vilka värden tycker du ska gå först i ditt kommande arbete? ja, en liten reflektion kring det vore intressant..

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *