Just nu

Ibland kan jag få ett sånt sug efter att ha ett litet djur! Alltså verkligen. Någon att ta hand om lite, en katt eller hund eller i allafall en liten kanin. När jag var liten hade vi alltid kaniner. Ibland blev de fler än vad vi hade tänkt. Min hette King och var far till alla barnen. Jag vet inte riktigt hur vi gjorde, men vi vande dem att vara ute själva, sen släppte vi in dem på kvällen. 

Men just nu kan jag tänka mig nästan vilket djur som helst. Häromdagen frågade jag om Mattias ville ha en undulat, han bara tittade på mig. 
0

7 kommentarer

 1. Åh, jag känner precis samma ungefär hela tiden. Jag måste ha ett husdjur. Det spelar ingen roll av vilken sort, bara det är mjukt att klappa på och tycker om mig, haha.

 2. Undulater är fantastiska husdjur bara man inser att de inte ska sitta i en bur jämt utan behöver få röra sig minst lika mycket som vilken katt eller hund som helst. Men kanske inget för folk som har det så rent hemma som ni, de skräpar ner något så djävulskt ;)

 3. Åååå vad det rörde hjärtat att se dessa bilder!

  Vill bara påminna om att alla kaniner gick att uppfostra på detta sätt utan just Din kanin, Kingen. Han smet iväg till Övre vägen på egna äventyr. Sedan kom barnen därifrån tillbaka med honom och då fick de glass av Mamma som belöning. För varje gång blev barnen (hjältarna som kom tillbaka med den bortsprungna kaninen…) fler å fler, alla ville ha glass… :-)

  Förstår desperationen, en gång gick jag igång på att ha en kamiljont, S stod också ganska frågande?…
  Men nu har vi ju Mimmi, så nu är vi nöjda å glada! Tack för det… :-)

  Kram
  -Hedda

 4. Fy vilka underbara bilder!!

  Känner också som du, ett djur vore världsbäst att ha (är van med hund, katt och kanin sen barnsben) – men inser att det inte är det ultimata när en hyr i andra hand och inte har en aning om vart en ska ta vägen när kontraktet tar slut..

 5. Blir helt andlös av andra bilden. Det är som Watership Down på riktigt.

  Sådär vill jag alltid leva med djur. I frihet och harmoni och outtalad överenskommelse. Så vackert och respektfullt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *