Till dig!

När min svägerska beställde sin Daily Journal var det något som blev fel och plötsligt hade hon två. Så hon frågade mig om jag ville ha en, men eftersom jag inte är särskilt bra på att använda kalendrar tänkte jag att vi ger den till en av er istället! Den är välgjord och färgglad och i slutet finns det små söta klistermärken som man kan fylla ut födelsedagar och fredagseftermiddagar med.
För att vara med i utlottningen likear du hejregina på facebook. Tävlingen pågår fram till måndag klockan 19:00.
(Du får såklart likea sidan ändå!)
Kram&hej
1/3 2013: Grattis Josephine Ilola, den kommer på posten! 
0

48 kommentarer

 1. Gud vad glad jag blev nu! Den här kalendern tar ju slut överallt och hela tiden känns det som, så HEJ! och så har jag gillat.

 2. Jag har gillat på facebook och undrar varför jag inte gjort det förut! Dåligt dåligt!! Jag är iallafall jättegärna med då jag tycker det vore så mycket trevligare att skriva ner sina vardagsbestyr i en fin kalender, istället för i telefonen.

  elin strand
  hejelin@hotmail.com
  strand.blo.gg

 3. Oh, har gillat och hoppas hoppas hoppas! Blev precis som en hel drös andra utan och har muttrat avundsjukt varje gång någon postat bilder och bloggat om den. Vilket av förståeliga anledningar är typ jämt, den är ju så himla fin!!

 4. Roligt med en presentutlottning, men jag måste säga att den bästa presenten var att man fick veta att du har fb så man kan få se ännu mer fina bilder och illustrationer.
  Tack för all inspiration så länge!

 5. Åh, vilken fin, den skulle man inte tacka nej till. Måste bara säga att jag älskar dina inlägg och självklart gillar jag på facebook (hallå, vem vill inte se dina bilder på sin facebook? Tävling eller inte liksom!)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *