Jag kan inte få nog!

hejregina.blogspot.com pall4När vi var och hälsade på Mattias morfar i förra veckan fick vi med oss en pall hem. Söt modell men sliten, så vi bestämde oss för att måla om. Och eftersom jag inte kan tänka på något annat än tejpade möbler just nu så var det självklart. Jag skissade upp olika mönster för att komma fram till hur jag ville ha det. En blandning av spets och snöflinga och så symmetriskthejregina.blogspot.com pall3Jag grundade stolen i överbliven golvfärg och tejpade upp mönstret på fri hand. Jag började med de fyra linjerna rakt över och utgick från benen så att det blev så rakt som möjligt. Sen lämnade jag en liten tejpflärp så att jag skulle kunna dra loss mönstret enkelt. För att färgen inte ska krypa under när underlaget är lite knottrigt så är det bäst att stryka en gång med samma färg som du har under tejpen, fast över tejpen. Då blir kanterna som bäst (vilket jag glömde/struntade i och fick skrapa bort det som krupit under med en kniv)hejregina.blogspot.com pallOch när allt var klart målade jag till små tassar i golvfärgen på stolsbena för att det kändes som det behövdes lite mer ljust nere.hejregina.blogspot.com pall2Klar pall ☀
(Fortsättning följer. Nästa gång kanske jag tejpar pianot?)
0

16 kommentarer

  1. Positiv upplevelse att hitta din blogg. Du har en väldigt mysig presentation. Den blir jag inspirerad av. Och jag kopierade den där Du inspirerar-grejen. Tack!

  2. Men Agnes! Nu ska jag säga en sak jag tänkt många gånger: du är så grymt kreativ och inspirerande! Pallen var jätteläcker! Gillar att kika in på din blogg då och då :) Hoppas du har det bra i Malmö och mår toppen!
    Kramar Carro

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *