gran + annars

hejregina hugga gran

I helgen var vi ute hos Mattias föräldrar och hade julstämningshelg. Bakade och pysslade och → högg en gran ←

hejregina hugga gran6

I närheten där finns nämligen en granplantering där man får hugga själv! Så går man runt och väljer precis den man vill och betalar när man kommer tillbaka (varför är det inte så på fler ställen?) Så mysigt

hejregina hugga gran3

Man kan tillexempel välja en med kottar

hejregina hugga gran4

Eller en blå variant

hejregina hugga gran5

Vi tog en klassisk. Liten och knubbig. För något år sedan hade vi en kungsgran och blev så superbesvikna för att den inte luktade barr men den här luktar precis som den ska ♫

hejregina hugga gran2

Mattias lillebror Oscar hittade också en som får flytta in på Möllan

Annars ↓
» Känner mig på plus igen efter förrförra veckan som var kaosfull (inbokade jobb sen innan Ines fanns = lite för optimistisk)
» Jag har köpt alla julklappar utan en
» Den första eken har slagit ut
» Finns det inga fina mattor i måtten 2x3m? Som inte kostar en miljon
» Har jag sagt att jag har hittat ett solrosfält?! Måste visa när det blommar nästa år
» Vi fick just nej på ytterligare ett efternamnsförslag </3 </3 </3
» Man kan fortfarande hämta posten i tshirt ✿

0

6 kommentarer

  1. Men åh så julmysigt med granhämtning, verkligen bland mina topp tre saker att göra i juletider. Älskar verkligen att få gå ut i naturen och hämta själv, det blir liksom något extra när en väljer ut granen från skog till hem.

  2. Vill tipsa om vår matta från ellos med Gåsöga-mönster. Jättefin och barnvänlig om det kommer spill på (vår pojk är 3 månader) Och ellos har typ alltid massa rabattkoder!

  3. Hej!
    Alltså det här är ju lite knäppt men jag tror jag gick förbi ditt hus häromdan. Kände igen julstjärnorna från bloggen! Jag bor i ett av radhusen längre ner på gatan och är också föräldraledig med en liten just nu. Trivs också bra i området, har bott här i 2 år. En rolig sak är ju solrosfältet men det som är ännu roligare är att det varierar varje år med vad de väljer att plantera. Förra året var det en sommaräng som blommade från maj- okt. Helt magnifikt!
    Vill också passa på att tipsa om babycafet i Husie församlingshem som är varje tisdag mellan 10-12. Väldigt uppskattat hos min mini som är 5 månader!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *