hej&välkomna hit!

puss puss

Så himla fint att äntligen äntligen kunna säga hej från här ✿

Det här har varit en ganska stor grej för mig. Och inte bara enkelt. Det finns såklart många fördelar med att ligga på en site. Men det finns också saker som jag verkligen har saknat. Friheten. Att bestämma själv och göra som man vill. Både layoutmässigt och innehållsmässigt. Och att få tänka på helheten. Eller på detaljer. Att det är upp till en själv. Sånt gör mig glad

Jag har funderat ganska länge hur jag ska göra, men att lämna Elle blev definitivt i början av sommaren när vi fick veta att Mattias kommit in på arkitektur!!! (angående cliffhangern i det här inlägget, sorry för lång väntan). Och efter de senaste åren när han tagit diverse slitjobb för att jag ska få ägna mig åt det jag brinner för känns det så oerhört fint att han för göra precis det han vill. Så vi visste att vardagen den här hösten skulle se ut på ett nytt sätt. Och vara lite mer utmanande. Men eftersom jag älskar den här platsen (!) och att den dessutom är anledningen till att jag har kunnat jobba med precis det jag vill sedan jag tog examen, vill jag ändå vårda den värdigt på något sätt. Undvika sammarbeta-med-vilket-företag-som-helst-bara-för-det-är-bra-betalt eller bara-skriva-inlägg-med-sånt-som-googlas-just-nu-för-att-få-många-klick. Och då är det skönt att vara oberoende och få känna in. Så nu är jag här. Och det känns bra

Det kommer bli ett nytt tempo, vilket är jag inte säker på än. Men jag ser fram emot att visa hur vi kommer i ordning mer och mer i huset, små och stora projekt, lite familj, lite vardag och lite jobb. Som vanligt. Eller för all del något som bara är fint. Och jag hoppas så ni vill följa med!! Att ni vill kommentera, prata och diskutera så att det här får vara en fin glimt i rymden ♫♫♫

ps1. Ny sida = mycket som kan krångla/se fel ut. Om ni märker att något inte verkar fungera får ni jättegärna säga till så fixar vi (eller rättare sagt Jakob som hjälpt mig med varenda liten sak som jag velat ändra ☼ TACK FÖR DET)
ps2. Imorn fyller Brita 1 år (vi kan inte heller fatta). Får typ magknip av att tänka på att vi ska gå upp tidigt och sjunga för den lilla människan. Är så blödig vid högtider sen hon föddes. Puss&hej

0

30 kommentarer

  1. Ska bli fint att fortsätta följa här. Din blogg är en av favoriterna, kul, vacker och enkel. Gillar både pysslet och glimtarna ur livet. Lycka till med nya sidan.

  2. Jag tror att det är en bra sak att få styra över sitt eget blogginnehåll. Speciellt efter en period hos en annan site. Heja dig!
    Jag lyckas dock inte lägga till denna sida på feedly. Kanske är det för att den är ny och feedly inte är helt uppdaterad, men du kanske vet om det går att göra nåt åt saken? Vill så gärna ha dig i min feed :)

  3. Så kul, älskar all inspo du ger! Våra döttrar är dessutom nästan exakt lika gamla (min blev ett år idag) så det är extra mysigt att läsa om er värld.

  4. Åh vad kul med en ny sida! Nu blir det den här sidan jag får kolla fyra gånger om dagen efter uppdateringar då, hehe. Tycker din blogg är den som håller högst kvalitet av alla jag läser typ, du gör alltid så himla himla fina inlägg. :)

  5. Hej Agnes! Grattis med din nye site! Har följd dig de senaste åren och gillar verkligen din blogg. Vore underbart om textstorleken i inläggen kanske kunde bli lite större? Läsbarheten i inläggen är inte så bra just nu. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *