Februarisjukan tog mig så sen sist har jag endast svettats och sovit ☂ Finns ju inget deppigare än att att vara sjuk under den deppigaste tiden på året men nu får det vara nog. Så här kommer istället receptet på min favoritmat som också är superenkel! Det hela går ut på att man värmer två olika blandningar som sen blir var sitt lager i lasagnen:
Tomatsås:
1 vitlök
1 gullök
1 paket krossade tomater
ca 1 tsk spiskummin
ca 1 tsk sambal oelek
lite honung
salt&peppar
Spenat&kesofyllning:
1 pkt frys spenat (450g)
1 pkt keso (500g)
salt
Sätt ugnen på 225° och ta fram två kastruller. Hacka löken (vit&gul) och fräs i smör i den ena kastrullen. Sen häller du i de krossade tomaterna och tillsätter sambal oelek, honung, salt, peppar och spiskumming (< mer än vad du tror!) I den andra kastrullen tinar du spenaten och tillsätter sen keso och lite salt
(gif) Sen är det bara att fylla formen. plattor > spenatblandning > plattor > tomatsås > plattor > ost > ugnen i 20-30 minuter
= Smaklig måltid. Dessutom är den minst lika god dagen efter och perfekt till matlådor ☼
0
dina för evigt impeccable gifar. dör
åh så gott!
http://elephantroom.blogg.se
åååå så godt det ser ut. omnomnom.
god bedring, som det heiter i norge!
Hur gör du den rörliga bilden? majjamalmsten.blogg.se
Åh, detta måste jag göra!
Brukar göra en lasagne med nästan identiskt recept (!)
Well, i alla fall. Jag har gjort ett inlägg med tre nya favoritbloggar, däribland din, och hoppas att det var OK att jag lånade två bilder av dig. Du hittar inlägget här om du vill se: http://amandajnsn.se/2015/february/nagra-nyss-upptackta-favoritbloggar-triss-i-diy-himlen.html
Internet (och jag) saknar dig!
Atilio.blogg.se
men åhh så himla gott!!
http://hedvighedvig.devote.se
Mmmm! Min far gör ett liknande recept, men med valnötter istället för keso. Så gott!
http://intevegomen.blogg.se