välkommen till vårt växthus!

Hej&välkomna till framtiden! Här sitter jag och njuter i vårt färdiga växthus!! Nästan i alla fall. Anledningen till att vi bygger växthus från början är branden hos oss hösten 2017. Garaget och en upphöjd uteplats försvann (huset klarade sig på minuten) och när allt lagt sig började vi drömma om ett extra rum med glas. Det här var under en sjukt intensiv period. Bodil var bara några månader, jag jobbade heltid med inspelningar och Mattias tog hand om barnen efter att han knappt var sig själv efter sin utbrändhet. Så. För att inte gå under bestämde vi oss för att ta en enkel väg och köra på ett vinnande koncept. Vi utgick från mina föräldrars växthus och började planera. Dessutom fanns en felbeställning glas liggande på logen hos dem som vi rättade oss efter vilket gör att vi i stort sett har allt glas vi behöver! Vilket såklart är ett + + + + + !!

Dock kommer vårat bli mycket enklare. Utan profiler och fasade kanter och av standardreglar i 45×95

Annars kommer funktionerna vara i stort sett samma pga älskar älskar älskar denna plats!!! Till exempel en inbyggd odlingslåda!

Glasen kommer fästas direkt mot reglarna på gammaldags vis och överlappa

Vi kommer också ha en bänk att plantera om och greja vid. Så så här kommer det alltså se ut så småningom! Fast spegelvänt. Planteringsplats, trappa, odlingsbädd. Och jag planerar att njuta minst så här mycket när allt är klart!

För nu är vi igång!

46

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *