8 saker på posten

Ibland får jag saker på posten. Här är några saker jag fått och som jag verkligen gillar. Se det som julklappstips. Pretty Pegs skickade knoppar i ask som jag använde till den här byrån som är lite speciell. Från början en vanlig furubyrå som jag och Mattias åkte och hämtade på en blocketannons när vi var nyinflyttade i Malmö. Enkel, funktionell. Sen flyttade vi till huset och då visade det sig att de förra ägarna lämnat kvar en exakt likadan i källaren? Så nu har vi två som så småningom ska få stå på rad i arbetsrummet.

Sen en bok som jag inte hunnit läsa än men som jag verkligen ser fram emot. Här på Just Wanna Have Fun finns en bokklubb som vem som helst som vill får vara med i och denna omgångens bok är Bränn alla mina brev av Alex Schulman. Hoppas sjukt mycket på denna och dess sjuka historia. Mer info om bokklubben och rabattkod finns på startsidan 

Jag fick ett stort paket med kläder från (ett av mina fovvomärken) Blaou!! Det innehöll bland annat dessa byxor + tjocktröja och jag fullkomligt älskar mönstret. Finns fortfarande här för den som gillar. Och här har jag skrivit om deras kläder innan.

En annan favoritgrej i livet är den här tejpen. Linnea Puranen har skapat ett företag som gör den här silvertejpsstora papperstejpen med hennes fantastiska illustrationer på. Jag fick en hel bunt av rullar som jag använder till allt. Här som små utklippta klistermärken på målarblocket. Vi lagar böcker, pysslar, bygger kojor, slår in paket och sätter upp teckningar med dem. Den röda består dessutom av byggdelar som man kan klippa ut och bygga små världar av. Vilket är himla fint. Alla borde skaffa.

Sen 3 bra barnböcker
☼  Glass på en onsdag som Matilda Salmén har gjort de superfina illustrationerna till. Om Noa som bor med sin mormor, där det inte är så noga med sånt det är noga med hemma hos Ella. Städning och så.
I huset där jag bor om hur alla människor är olika men ändå ganska lika. På rim.
Lilla nej-boken. Det viktiga att man får säga nej. Det är svårt att förklara skillnaden mellan att inte vilja ha på sig vinterkläder och att inte vilja bli kramad. Boken försöker reda ut och barnen får lära sig att sträcka fram handen och säga stop när det behövs. (vilket har hjälpt mig flera gånger när jag sett på avstånd att Brita säger stop med hela armen och jag kan hjälpa till om det andra barnet inte lyssnar) 

Och slutligen kan ni hitta mig, mina hörselkåpor och mina kristyrtips på sidan 18 i Amelias julspecial som finns i butik nu.

Tack&kram

31
Publicerat den
Kategoriserat som tips

2 kommentarer

  1. Det ser precis ut som den byrå jag ärvt från min mammas första barnrum. Hon sa nån gång när jag frågade att det är en gammal ikeabyrå även om det inte står någonstans på den. Väldigt fina i alla fall, jag älskar min.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *